Casey Affleck, n-a ajuns la nunta lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez: „Am avut altceva de făcut”

Casey Affleck, n-a ajuns la nunta lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez: Am avut altceva de făcut
Nunta lui Ben Affleck, cu Jennifer Lopez a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în Riceboro, Georgia, sursă foto: captură YT

Casey Affleck nu a participat la nunta fratelui mai mare, Ben Affleck, cu Jennifer Lopez, care a avut loc la sfârșitul săptămânii în Riceboro, Georgia, și la care au participat o mulțime de vedete.

Câștigătorul premiului Oscar a spus: „Am avut altceva de făcut”

Fratele mirelui, în vârstă de 47 de ani, a fost văzut în L.A. cu câteva ore înainte de ziua cea mare a lui Ben. Într-o înregistrare video obținută de New York Post, Affleck a fost văzut în Los Angeles sâmbătă dimineața și a fost întrebat de ce nu se afla la nunta celor doi. Atât Ben, cât și Casey Affleck au câștigat premii Oscar.

O sursă apropiată lui Affleck a declarat că „din păcate, din cauza familiei, a obligațiilor părintești”, acesta va lipsi de la marea petrecere, potrivit People.

Affleck are doi fii, Indiana, 18 ani, și Atticus, 14 ani, cu fosta soție Summer Phoenix. Casey Affleck a mai fost fotografiat alături de fratele său Ben Affleck și de soția sa, Jennifer Lopez. Acest lucru s-a întâmplat în timpul relației inițiale a lui Ben și JLo, în 2002.

Christopher Anne Boldt a fost alături de fiul său, dar nu înainte de a se confrunta cu problemă de sănătate. Daily Mail relatează că Boldt a fost transportată înainte de eveniment la spital după ce a căzut de pe o terasă.

Cei trei copii ai lui Ben, Violet, Seraphina și Samuel, din căsătoria anterioară cu Jennifer Garner, au fost, de asemenea, prezenți.

Urmăriți B1TV.ro și pe