Cine dorește să mănânce ceva bun la restaurantul lui Dani Oțil trebuie să bage adânc mâna în buzunar, cu toate că este posibil să găsiți și unele preparate la un preț accesibil.
Restaurantul său, „The Grill”, este situat în zona de Nord a Capitalei și are un concept axat pe preparate simple, dar gustoase. Localul nu duce lipsă de vizitatori, în ciuda prețurilor care pot părea surprinzătoare pentru unele preparate, potrivit Cancan.
Spre exemplu, dacă optați pentru un mic dejun format din două ouă ochiuri, cartofi prăjiți presărați cu brânză rasă și cabanos, veți plăti suma de 40 de lei.
Dacă doriți o porție de spaghete carbonara, veți plăti 66 de lei.
Restaurantul lui Dani Oțil se bucură de un real succes, însă, cu toate acestea, mai sunt și unele persoane care pleacă nemulțumite de acolo. De exemplu, cineva a scris că prețul i s-a părut mult prea mare pentru ceea ce a comandat.
“113 lei, 3 felii de paine, o lingura de salata de vinete, 50 grame branza + 2 cabanosi, 2 oua, 1 cartof prajit si 3 firimituri de branza! Nu recomand!”, a scris cineva într-un review pe Google, la rubrica recenzii.
“Pastele carbonara de la ei au gust de castraveti murati. Sa mi fie de bine! Le am aruncat direct la gunoi, nu va recomand”, a mai scris cineva.