Cât de mare s-a făcut Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu din mariajul cu Victor Slav (GALERIE FOTO)

FOTO: Instagram: Bianca Drăgușanu

Bianca Draăgușanu trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi alături de Alex Bodi, dar înainte ca celebrul milionar să îi fure inima, ea a fost cucerită de prezentatorul Victor Slav. Cei doi au fost căsătoriți, iar împreună au o dulceață de fetiță, pe Sofia.

Micuța Biancăi Drăgușanu a crescut și-a s-a transformat înst-o scumpete de fetiță, iar având în vedere cât de cochetă este mama ei, cu siguranță în curând va fi o adevărată domnișoară.

Sofia are trei ani și seamănă leit cu părinții ei. Am putea spune chiar că fetița a moștenit deja eleganța mamei, având în vedere ce frumos stă la poză ori de câte ori este fotografiată alături de blondină.

Cum arată acum Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

Micuța Sofia a mers în vacanță la mare alături de Bianca și Alex Bodi, dar și de fetele fin fosta relație ale afaceristului. Blondina a postat mai mereu imagini cu copii din timpul escapadei la malul mării, iar fetița ei pare să se înțeleagă bine cu fiica milionarului, scrie Libertatea.ro.

Blondina a încercat să îi facă toate poftele fetiței ei la mare și să facă din vacanță o escapadă memorabilă. Bianca este o mamă grijulie, iar micuța Sofia o fetiță adorabilă.

Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de fetița ei de trei ani, făcută chiar la malul mării. „Te iubesc până la lună și înapoi!”, a scris focoasa blondină în dreptul imaginii, iar fanii au apreciat imediat postarea cu zeci de mii de likeuri, dar și comentarii:

„Aveți o fetiță incredibil de frumoasă! Să îi dea Dumnezeu sănătate şi multă fericire”; „Ce frumoasă și simpatică e! Mai pune videouri când vorbește spaniola!!! Ps: nu uita să îi zici „bravo””; „Cât e de frumoasă micuța!”; „Ardelenecele mele frumoase”; „Ce frumoasă e fetița ta!”; „Oh Doamne, e timpul ca tu și Alex Bodi să aveți un băiețel”, sunt doar câteva dintre comentariile de la imaginea Biancăi Drăgușanu, notează sursa citată anterior.

Pe lângă fotografia de la malul mării, fosta asistentă TV a postat și o serie de videoclipuri pe Instastory. Bianca le arăta fanilor cum ea și micuța Sofia purtau costume de baie identice, albe cu dungi albastre.

Detaliul remarcat de internauți, la fotografia cu fetița Biancăi Drăgușanu

Micuța Sofie este adorabilă și a moștenit cu siguranță trăsături frumoase de la ambii părinți. Internauții însă au remarcat un detaliu și nu s-au sfiint să în spună în comentarii.

În opinia unuia dintre prietenii virtuali ai Biancăi, Sofia seamănă mai mult cu tatăl ei, fostul prezentator TV, Victor Slav. „Frumoasă fetița, seamănă mult cu tati”, a scris unul dintre internauți.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu câțiva ani. O relație incendiară, presărată de mici momente intense, idila dintre Victor și Bianca ar fi părut că nu se va termina niciodată. Deși s-au căsătorit în 2013 și au divorțat în 2014, cei doi șia-u rezolvat problemele ca mai apoi să se bucure, în 2016 de venirea pe lume a micuței Sofia. Din păcate însă relația nu a ținut, iar Bianca și Victor s-au despărțit, iar fiecare are acum o altă relație.