Cătălin Bordea, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl care l-a abandonat: M-a lăsat pe un scaun în autobuz, a plecat și nu a mai venit niciodată (VIDEO)

Cătălin Bordea, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl care l-a abandonat: M-a lăsat pe un scaun în autobuz, a plecat și nu a mai venit niciodată (VIDEO)
Cătălin Bordea. Captură Video: America Express / Youtube

Au fost momente emoționante la „America Express“, unde concurenții au creat un altar pentru persoanele dragi care nu mai sunt în viață. S-a întâmplat când în Mexic e sărbătorită Ziua Morților, zi în care oamenii îi celebrează pe cei la care țin, dar care au trecut în neființă.

Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl său

Cătălin Bordea a susținut că bunicii săi sunt cei mai importanți pentru el, căci părinții nu s-au îngrijit de el când era mic, ba tatăl chiar l-a abandonat într-un autobuz.

„Bunicii sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns unde sunt fără ei. La mine, părinții au dispărut când eu am apărut. Tatăl meu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, a plecat și nu a mai venit niciodată, iar mamaia m-a găsit în autobuz. S-a urcat patru stații mai încolo, se ducea la muncă. Mi-a povestit ce șoc a avut când m-a văzut singur, pe un scaun, a înlemnit

Când mamaia ne dădea carne, tataia lua zgârciul și ne dădea nouă toată carnea. Pentru mine, bunicul înseamnă acasă”, a povestit Bordea.

Ce a spus Andreea Antonescu despre moartea tatălui ei

Iar Andreea Antonescu a vorbit despre tatăl ei, care a murit într-o perioadă în care cei doi erau certați.

„A fost o încărcătură foarte puternică. Faptul că eu eram certată cu el atunci e lucrul pe care-l regret cel mai tare. Am învățat atunci să zic oricui există în viața mea cât reprezintă pentru mine. De multe ori m-am întrebat: ”Oare e mândru de mine?”“, a spus Antonescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:59 - Ce sumă ar putea primi bunicii pentru a avea grijă de nepoți. Votul deputaților ar putea ajuta milioane de români însă este amânat
13:59 - A fost lansată moneda de aur cu tema „150 de ani de la nașterea lui Iuliu Maniu”
13:53 - MAE l-a convocat pe ambasadorul Ungariei după ce un oficial de la Budapesta a spus că România îngrădește arborarea steagului secuiesc / Tomac (PMP): „E o abordare agresivă, provocatoare la adresa României” (VIDEO)
13:37 - Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie