Drumul Aurului arată spectaculos! Imagini inedite cu concurenții de la „America Express” (VIDEO)

Drumul Aurului arată spectaculos! Imagini inedite cu concurenții de la „America Express (VIDEO)
Foto: captura video.

Fanii sunt nerăbdători să vadă următorul sezon al emisiunii „America Express”. Show-ul promite provocări mai dure și multe aventuri pentru vedete. Primul episod din „Jurnal de America” a debutat, zilele trecute, la Antena1.

Provocări fără precedent pentru vedete

Printre vedetele care se luptă pentru marele premiu și străbat împreună „Drumul Aurului” sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, notează elle.

Ce spun participanții despre noul sezon al celebrului show

Potrivit sursei citate, primul episod din „Jurnal de America” i-a arătat pe concurenți în timp ce se străduiesc să facă față probelor competiției. Imaginile de pe traseu arată condițiile în care aceștia trebuie să se descurce, unele echipe susținând că totul este la un nivel mult mai dificil decât și-ar imaginat și decât se vede la televizor.

Iată ce au spus participanții despre unul dintre cele mai mult așteptate sezoane ale celebrului show:

  • „America Express e monstru. Foarte mișto”, au spus Jean Gavril și fratele lui, Dinu
  • „E mult mai greu față de cum s-a văzut la TV”, au declarat Larisa Iordache și Diana Bulimar.
  • „Mult mai greu decât mă așteptam”, a spus și Puya, în timp ce Bianca Adam a afirmat același lucru.
  • „Nu credeam vreodată că o să leșin la televizor”, a spus Pufeh.
  • „Bontea, cum ai făcut?”, s-a întrebat Cătălin Scărlătescu. „Crezi că s-a plâns la fel ca tine?”, l-a întrebat la rândul ei Doina Teodoru.
  • „Mașini de poliție cu mitraliere deasupra și oameni care trec pe lângă ei mâncând înghețată”, a descris Cătălin Bordea un peisaj.

Adrenalină peste măsură

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează o echipă pe cinste și au plecat de acasă determinate să câștige. Cu toate că s-ar așteptat să întâmpine dificultăți, artistele au spus că își dau toată silința, însă adrenalina și nivelul de dificultate scot la iveală adevăratele personalități:

„Facem ce putem la capacitate maximă și încercăm să fim peste toți ceilalți. Dacă nu reușim ne distrăm. Aici nu poți să te prefaci. Cad toate măștile și arăți exact așa cum ești tu. De-asta unii dintre concurenți au diverse reacții.„

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu, relatează elle.

Urmăriți B1TV.ro și pe