Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit celebrul designer

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit celebrul designer
Foto: Catalin Botezatu / Facebook

Cătălin Botezatu a ajuns, joi, de urgență la spital. I s-a făcut brusc rău din cauza oboselii după ce, în ultimele zile, a participat la mai multe evenimente. Medicii i-au făcut o perfuzie și l-au sfăuit să se odihnească.

Cătălin Botezatu a avut nevoie de îngrijirile medicilor

„Lui Cătălin i s-a făcut brusc rău, din cauza oboselii, participase la mai multe evenimente, în ultimele zile. Nu a dorit să se interneze, căci trebuia, în aceeași zi, să ajungă și la filmările rubricii de modă de la Kanal D. Medicii care i-au făcut perfuzia l-au sfătuit să o lase mai ușor cu drumurile, mai ales că a avut serioase probleme cardiace”, au spus apropiați ai designerului, pentru Playtech.ro.

Cătălin Botezatu e mai tot timpul pe drumuri, fiind invitat la multe evenimente. A fost jurat la ”Miss Bulgaria”, la București, cât și la ”Mister Bulgaria”, la Varna, iar de acolo a ajuns direct la spital. Nu a vrut să rămână internat deoarece trebuia să participe la filmări la Kanal D.

Botezatu, însă, n-a urmat sfaturile medicilor și, după ce și-a revenit, s-a grăbit să ajungă și la aeroport, pentru a prinde cursa București-Timișoara, fiind așteptat de organizatorii ”Timișoara Fashion Week”, eveniment care se desfășoară în acest weekend.

Ultima oră
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta!
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)