Cătălin Botezatu la un pas de operație: Cu ce probleme de sănătate se confruntă designerul?

Cătălin Botezatu la un pas de operație: Cu ce probleme de sănătate se confruntă designerul?
Foto: Instagram

Vestitul designer s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Cătălin Botezatu a ajuns pe mâna medicilor cu dureri de stomac, relatează Spy News.

Acum doi ani, vedeta a depășit probleme grave de sănătate, având viața în pericol. El a reușit să treacă cu bine peste intervenții și să se recupereze, însă în urmă cu o lună a ajuns iar la spital.

La un pas de operație

Designerul a povestit că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, avea dureri insuportabile de stomac. Se afla la Timișoara, și tot acolo i s-au făcut investigații.

Diagnosticul pus de medici nu a fost unul dintre cele mai ușoare, asta pentru că aceștia i-au transmis lui Cătălin Botezatu că are pancreatită acută. Acum e nevoit să țină un regim strict bazat pe piure, salate, dar și apă, iar băuturile rafinate și mâncărurile scumpe sunt deja de domeniul trecutului.

„Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată.

Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu.

Designerul este fericit că nu a fost din nou supus intervențiilor chirurgicale și s-a ales cu un regim.

„Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a spus Cătălin Botezatu, adăugând că nu este singur niciodată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră