Cătălin Zmărăndescu (Survivor), gata să sară la bătaie: „Am să-ți cânt veșnica pomenire și am să dansez pe creierul tău!”

Cătălin Zmărăndescu (Survivor), gata să sară la bătaie: „Am să-ți cânt veșnica pomenire și am să dansez pe creierul tău!
Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu s-a făcut remarcat la Survivor România pentru performanțele sale impresionante la probele sportive, în ciuda vârstei înaintate, dar și prin conflictele aprinse. Cele mai dese contre le-a avut cu nigerianul Blaze, din echipa Războinicilor.

În cel mai recent episod din Survivor, Zmărănescu, fost luptător de kickboxing și MMA, a fost la un pas să-l ia pe sus pe Blaze. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali și-a avertizat colegii de echipă că la un moment dat, ar putea avea o reacție necontrolată.

„Abia îl aștept, că și-o cere. De două jocuri și-o cere, încă nu, dar e la limită. Blaze e la limită. Abia aștept să greșească”, a avertizat Zmărăndescu, după ce l-a învins pe nigerian pe traseu.

Totul ar fi plecat după ce Războinicii au început să celebreze după victorie, într-un mod considerat ironic la adresa Faimoșilor, de către Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, agresiv cu Blaze: „Am să-ți cânt veșnica pomenire!”

Luptătorul retras din activitate, în vârstă de 49 de ani, a transmis noi mesaje ironice la adresa războinicului.

„Când dai colțul, să mă chemi! Să-ți cânt veșnica pomenire. Îți mai trebuie si piatră funerară. Am să dansez pe creierul tău, Blaze! Domnișoara, vorbiți cu bărbații! Îți cade fustița!”, a declarat Zmărăndescu.

În replică, Blaze a declarat despre faimos că este slab pe traseu și din punct de vedere psihic.

Conflicte pe bandă rulantă pentru Cătălin Zmărăndescu

Reacțiile lui Zmărăndescu au fost atent monitorizate de fiul său, comentate acid de tânăr, care se află în conflict cu fostul rival al lui Ciprian Sora.

Certat cu mai mulți membri din tabăra Faimoșilor și a echipei adverse, Cătălin Zmărăndescu este al doilea cel mai bun participat de la Survivor până în prezent, potrivit clasamentului general, după Ionuț Popa, de la echipa albastră.

Până acum, după 5 săptămâni în concurs, Zmărăndescu s-a certat la Survivor cu Roxana Ciuhulescu, Radu Itu, Emil Rengle, TJ Miles, Blaze, Ionuț Popa și Alexandra Duli.

În prezent, „Zmără” este antrenor. Pe final de carieră a fost plecat în Anglia, unde a participat în meciuri de MMA (n.r. – arte marțiale mixte), în cușcă. De-a lungul timpului a mai practicat box, wushu și kickboxing. El și-a început cariera de luptător profesionist în 1997 și s-a retras în 2018.

Urmăriți B1TV.ro și pe