Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)

Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap (VIDEO)
Cătălin și Mihai Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, participant la Survivor România și fiul său, Mihai Zmărăndescu, sunt în plin conflict. Fostul rival al lui Ciprin Sora a intrat în dizgrațiile mai multor colegi de echipă, un bun prilej pentru ca tânărul antrenor, fost luptător, să transmită noi comentarii tăioase.

Mihai Zmărăndescu spune că de-a lungul timpului, a avertizat oamenii cu privire la caracterul tatălui său, etichetat de mai mulți Faimoși drept egocentric și autoritar.

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu nu m-a crezut nimeni. Însă acum, prin prisma emisiunii Surviver România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că va fi cel mai bun om de acolo, şi-a dat cu tesla în cap.

Pentru că acum nu-i ştiu caracterul numai oamenii pe care i-a ruinat, ci toată ţara. Pentru că l-a înjurat pe TJ Miles. Cum să-l înjuri pe TJ Miles şi să nu recunoşti că l-ai înjurat? Toată echipa susţine că l-a înjurat pe TJ Miles. O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune nişte chestii la care tu te ataci şi răspunzi cu brutalitate. Dar, na, sunt nişte chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie şi pe care acum le vede prin intermediul acestei emisiuni”, a declarat Mihai, într-o postare pe Tik Tok.

În final, Mihai Zmărăndescu i-a făcut şi o urare acidă tatălui său.

„Oricum, îţi doresc tot succesul, să rămâi acolo, să vadă lumea tot mai mult cum eşti cu ca om, dragă tată. Ai grijă de tine şi continuă să le faci oamenilor zile negre, ca o să te iubească toată ţara. Cei care aşi zis de mine chestii nasoale, vă pup!”, a conchis fiul lui Zmărăndescu.

Mihai Zmărăndescu, pregătit să se confrunte cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu

În urmă cu câteva săptămâni, Mihai Zmărăndescu a recunoscut că ar accepta provocarea Pro TV, de a intra în concursul Survivor. Astfel, tânărul sportiv nu ar spune „pas” dacă s-ar alătura oricărei echipe, aliat sau rival al fostului bodyguard al lui Gigi Becali și star în promoția Local Kombat.

În ultimii ani, Zmărăndescu a mai participat la un show TV în cadrul căruia a fost implicat în episoade tensionate, „Ferma”. Printre „victimele” sale s-a numărat inclusiv Cătălin Moroșanu, pe care l-a învins la probe, dar pe care l-a și machiat, în cadrul unui joc umilitor, ceea ce l-a nemulțumit pe cel poreclit „Moartea din Carpați”.

@zmaramma Pentru cine se uita la emisiune 🙂 #foryou #foryoupage #survivor ♬ sunet original – Zmaramma

Urmăriți B1TV.ro și pe