Câți bani a primit Babasha pentru concertul de la Coldplay. „Nu a fost niciun marketing”

Câți bani a primit Babasha pentru concertul de la Coldplay. „Nu a fost niciun marketing”
Sursa foto: Instagram

Babasha a reprezentat un subiect principal în aceste zile după ce a cântat o manea la concertul Coldplay, unde a fost huiduit de o mare parte din public. Dar, a doua seara, artistul a fost aplaudat de public. Foarte mulți fani s-au întrebat ce sumă de bani a primit Babasha pentru reprezentanție alături de Coldplay, iar artistul a mărturisit.

Babasha a fost invitatul solistului de la Coldplay pentru a cânta în ambele seri în care s-a susținut concertul. În prima seara, nu a fost primit așa cum se aștepta, a fost huiduit de majoritatea spectatorilor după ce a început să cânte o manea. Dar, a doua zi, publicul l-a aplaudat după ce au văzut revoltele din mediul online, conform Cancan.

Câți bani a primit cântărețul

Artistul a devenit, acum, faimos, chiar dacă i s-a făcut reclamă negativă. Astfel, mulți au fost curioși să afle ce sumă de bani a obținut pentru reprezentanțiile de la concerte. Cântărețul a venit, totuși, cu lămuriri.

„Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi să pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost niciun marketing.

Vă jur cu mâna pe inimă! Mi se pare o mare prostie cine crede așa și, pentru conspirațiile astea. Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niște idioțenii foarte mari!”, a dezvăluit Babasha pe internet.

Urmăriți B1TV.ro și pe