Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână

Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
Foto: Facebook / Survivor România

Concurenții de la Survivor România se luptă pentru marele premiu, însă fiecare încasează o sumă săptămânală, pentru participarea în concurs. Se pare că s-a aflat câți bani fac Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, în noul sezon, difuzat la Pro TV.

Cele două vedete fac parte din echipa Faimoșilor și se pare că salariul lor ar fi plătit în euro. Atât Roxana cât și cătălin sunt persoane cunoscute de toată România, ea fiind vreme de câțiva ani buni gazda emisiunii Pro Motor, în timp ce el este campion mondial și european UFC.

Premiuel pentru câștigătorul Survivor România 2022 este de 100.000 de euro, bani la care se vor adăuga și banii pe care concurenții îi încasează pentru aparițiile săptămânale.

Câți bani primește Cătălin Zmărănescu de la Survivor România

Membru în echipa Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu nu este unul dintre favoriții colegilor de echipă. Comportamentul sportivului a fost adesea criticat de ceilalți concurenți, el fiind și propus spre eliminare în cea de-a doua ediție.

Totuși, campionul mondial la UFC câștigă, pe săptămână, suma de 4.500 de euro pentru aparițiile la Survivor România 2022, scrie Playtech.ro.

Roxana Ciuhulescu ar încasa mai puțin de la Survivor România

Fosta prezentatoare de la ProMotor ar primi o sumă mai mică pentru aparițiile din emisiunea de la Pro TV, în comparație cu sportivul Cătălin Zmărăndescu. Roxana Ciuhulescu s-a bucurat de o popularitate fenomenală în vremea în care prezenta celebra emisiune cu mașini, dar și de titlul de femeia cu cele mai lungi și frumoase picioare din România.

Roxana Ciuhulescu s-a antrenat intensă și speră, așa cum se întâmplă cu siguranță și cu restul concurenților, că va câștiga premiul de 100.000 de euro. Până la marea finală însă, Roxana primește și ea un onorariu frumușel pentru aparițiile ei la Survivor România, scrie sursa citată mai sus.

Mai exact, potrivit acesteia, Roxana Ciuhulescu ar încasa 4.000 de euro pe săptămână, pentru Survivor România 2022. Roxana Ciuhulescu s-a numărat și printre concurenții propuși spre emilinare la Survivor România, în prima rundă în care cineva a riscat să plece acasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe