Cazacu, criticat de mama fiului său: „Băiatul s-a săturat să cunoască altă și altă «prietenă a lui tata»”

Cazacu, criticat de mama fiului său: „Băiatul s-a săturat să cunoască altă și altă «prietenă a lui tata»”
A fost concurent la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, dar și la „Dancing on ice”. Foto: Facebook/Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu a avut și are o viață tumultoasă! Viața unuia dintre cei mai buni motocicliști români a reușit să țină primele pagini ale publicațiilor.

Nicoleta Delinescu, atac subtil la adresa lui Cazacu

Puțini știu că sportivul are o responsabilitate foarte mare și anume băiețelul său în vârstă de 11 ani care locuiește în prezent cu mama sa, în Timișoara.

Contactată de reporterii Click!.ro, Nicoleta Delinescu a oferit declarații tranșate despre viața plină de răsturnări de situație a lui Cazacu.

Înaintea acestei relații, Cazacu s-a mai iubit și cu alte femei celebre, însă nicio relație nu a avut un final fericit. Printre persoanele cu care s-a iubit cu patimă s-a numărat și artista Nicoleta Delinescu, mama copilului său.

„Relația mea cu Cătălin a fost și va fi una frumoasă! Ca părinți, pot să spun că avem cea mai specială relație și sper să fie un exemplu pentru toate persoanele care se află în situația noastră!

Cu cât Andrei crește, relația pe care o are cu Cătălin e tot mai apropiată și deja ar vrea să ne mutam la București, să fie cât mai aproape de tatăl lui și ,bineînțeles, de echipa pentru care concurează la motociclism.

Pe Ramona nu o cunosc personal, nu pot să am nicio părere despre relația lor. Ceea ce mai văd și eu în presă și aflu de la apropiații lui Cătălin este că relația lor e din același tipar ca celelalte relații pe care le-a avut.

Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui. Asta o spun spre binele lui Andrei care s-a săturat să tot cunoască altă și altă «prietenă a lui tata»”.

Nicoleta Delinescu: „Sunt o femeie împlinită”

Nicoleta Delinescu, femeia cu care Cătălin Cazacu are un băiețel de 11 ani, le-a mai mărturisit reporterilor de la Click!.ro că nu tânjește după momentele pe care le-a petrecut cu acesta timp de cinci ani:

„Sunt o femeie împlinită și liniștită, fericită pot să spun că sunt, în calitate de mamă. Sunt foarte fericită pentru copilul reușit pe care îl am”.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu din toamna anului trecut. După ce a avut mai multe relații cu femei cunoscute din lumea mondenă, campionul la motociclism i-a furat inima „vecinei” de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își fac planurile de nuntă.
Sursa: Instagram/Catalin Cazacu

De-a lungul ultimilor ani, iubitul Ramonei Olaru s-a remarcat prin numeroasele apariții TV.A fost concurent la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, dar și la „Dancing on ice”.

Totodată, acesta a căpătat multă notorietate după ce a participat la „Exatlon România”, unde a avut o prestație admirabilă și a reușit să ajungă aproape de etapa finală.

Niko Delinescu nu a avut noroc în dragoste

Niko Delinescu are o poveste de viață cutremurătoare. Artista și-a pierdut soțul la doar un an de la căsătorie.

Atunci când credea că nu va mai iubi vreodată l-a întâlnit pe Cătălin Cazacu. Alături de motociclist a trăit o poveste de iubire intensă, însă relația lor nu a fost una care a depășit testul timpului.

Niko Delinescu a povestit că se înțelege în continuare foarte bine cu Cătălin Cazacu și au decis să păstreze o relație de prietenie de dragul băiețelului pe care îl au împreună. Mai mult decât atât, băiatul a moștenit pasiunea pentru adrenalină de la celebrul sportiv, conform spuselor Nicoletei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”