Ce a pățit Elena Chiriac (Survivor) din cauza frumuseții: „Am avut și de pierdut” (GALERIE FOTO)

Elena Chiriac, una dintre cele mai frumoase și mai competitive participante de la Suvivor România 2022, a vorbit despre greutățile pe care le atrage un „ambalaj” plăcut ochiului.

Finalista de la „Ferma” a povestit într-un interviu pentru Viva că de-a lungul timpului s-a lovit de stereotipul „e frumoasă, deci și proastă”.

„Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr. Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta.

Nu știu exact de ce, dar stereotipul ‘a fi frumoasă’ este același lucru cu ‘a fi proastă’ s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”, a declarat Elena Chiriac, pentru sursa citată.

Elena Chiriac spulberă stereotipurile

În ciuda aparențelor, Elena Chiriac este practicantă de arte marțiale. Frumoasa concurentă de la Survivor a fost implicată de-a lungul timpului în diverse conflicte, în viața de zi cu zi. Abilitățile sale motrice au ajutat-o să treacă excelent peste toate obstacolele.

„Taekwondo-ul înseamnă disciplină, unde violența fizică nu este susținută. Am fost conștientă de abilitățile mele în arte marțiale și am încercat să evit pe cât posibil orice conflict fizic, pentru a nu răni.

Am intervenit de multe ori pentru a apăra persoane lipsite de apărare, dar nu a fost nevoie de forță fizică pentru asta”, a dezvăluit concurenta de la Survivor.

Amazoana cu chip angelic este la a doua experiență într-un reality show de mare audiență. Tot la PRO TV, ea s-a duelat în finala de la „Ferma” cu Augustin Viziru și Andrei Stoica. Actorul a fost cel care a câștigat marele premiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:16 - Giani din „Las Fierbinți” a fost diagnosticat cu burnout. Problemele au apărut pe fondul traumelor din 2017: „„A fost sinistru. Doctorul mi-a zis că…”
11:06 - Noul clasament WTA. Pe ce loc a coborât Simona Halep. Schimbările majore după Australian Open 2023
11:06 - INTERVIU. Regizorul Radu Jude: „Când anumite teme istorice au fost trecute sub tăcere decenii de-a rândul poate apărea un efect de respingere din partea unei anumite părți a societății”
11:04 - Actrița Annie Wersching, din producții ca „24” sau „Vampire Diaries”, a murit la vârsta de 45 de ani
10:57 - Imagini de la petrecerea memorabilă a Anastasiei Soare în America. Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Oprah Winfrey au fost invitate
10:49 - Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier. Influencerița a povestit totul pe pagina de Instagram: „Efectiv înnebunesc”
10:46 - 130.000 de curcani au fost îngropați duminică, la Codlea, după ce s-a descoperit focarul de gripă aviară. Există suspiciuni că boala s-a extins și la o fermă cu un efectiv de peste 110.000 de păsări
10:21 - Fermierii din România și din alte țări din estul UE, se plâng că cerealele ieftine din Ucraina au invadat piața și cer despăgubiri
10:20 - Rusia susține că eventuale discuții cu Ucraina au devenit „inutile” după decizia SUA și a „vasalilor săi” de a trimite tancuri
10:20 - Ramona Olaru: „Nu este o combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani”. În ce nu investește niciodată asistenta TV