Ce face Ileana Lazariuc la 4 ani de la divorțul de Țiriac Jr. Câți bani câștigă și din ce trăiește după despărțire

Ce face Ileana Lazariuc la 4 ani de la divorțul de Țiriac Jr. Câți bani câștigă și din ce trăiește după despărțire
Ileana Lazariuc / Foto: Instagram / Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-au despărțit în 2017, dar vestea divorțului a fost confirmată abia în 2019, când s-a aflat că cei doi s-au despărțit. Frumoasa brunetă are 39 de ani, doi copii și se bucură de un real succes în afaceri.

Fiica Anastasiei Lazariuc deține un magazin online și unul fizic în București, de pe urma căruia încasează sume frumușele.

Ce face Ileana Lazariuc la 4 ani de la divorț

Alături de Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc are 2 copii. Frumoasa brunetă se împarte între viața personală, educație și grija pentru copii, dar și viața în domeniul afacerilor pe care le desfășoară în București.

Fiica Anastasiei Lazariuc este model de la vârsta de 15 ani, iar de-a lungul carierei sale a cântat în trupa Trinity și a mai jucat în câteva filme. În prezent, Ileana Lazariuc are un magazin în Capitală, dar și online acolo unde vinde piese vestimentare de lux, la mâna a doua. Potrivit Fanatik.ro, în 2018 și 2019, firma vedetei a avut încasări de 750.000 de euro.

Magazinul vedetei s-a bucurat de aproximativ 1.500 de clienți care au achiziționat produse de lux, în fiecare zi.

Cum face bani fiica Anastasiei Lazariuc

Ileana Lazariuc deține un magazin cu produse de lux, la mâna a doua, într-un dintre cele mai scumpe și mai frumoase zone din București. Vedeta a povestit că ideea a pornit chiar din dresingul ei.

„Piaţa magazinelor second-hand de lux este încă la început şi cu siguranţă se poate dezvolta mult mai mult. Prin mai multă informare şi renunţarea la false concepţii, putem ajunge şi noi la nivelul de dezvoltare a acestui business de pe alte pieţe. Potenţialul este foarte mare”, povestea sexy bruneta pentru Business Magazine.