Ce note au luat la BAC cele în vogă vedete din România: Andra, Margherita, Alexandra Stan, Adelina Pestrițu, Anda Adam și Andreea Bănică

Ce note au luat la BAC cele în vogă vedete din România: Andra, Margherita, Alexandra Stan, Adelina Pestrițu, Anda Adam și Andreea Bănică
FOTO: Instzagram: Anda Adam

Pentru unele persoane publice, examenul de Bacalaureat a fost „floare la ureche”. Pentru altele, un adevărat eșec. Lumina reflectoarelor a reprezentat o tentație mult mai mare în unele cazuri. Cine a reușit să promoveze „examenul maturității” și cu ce note, îți prezentăm în cele ce urmează.

Anda Adam s-a descurcat excelent la examenul final. A obținut media 9,66, după ce a absolvit cursurile liceului „George Călinescu” din București.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, secia actorie. Vedeta de televiziune a mărturisit că era să rateze „examenul maturității”, pentru că era ocupată cu filmările. Era păcat să rateze BAC-ul, pentru că a obținut o notă bună, 9,28.

Alexandra Stan, cântăreața care a devenit cunoscută cu piesa „Lollipop” și care în prezent este mai mult vizibilă prin intermediul imaginilor provocatoare din online, a dat BAC-ul în anul 2008. A obținut media generală 9,13.

Andra, una dintre cele mai bune voci din România, a trecut cu brio examenul de Bacalaureat. Cântăreața a absolvit în anul 2005, cu o medie generală de 9,07.

Nici Andreea Bănică nu se poate plânge. Media sa generală de la examenul de Bacalaureat este 8,75.

Vedetele care nu au luat examenul de Bacalaureat

Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu, a picat examenul de Bacalaureat în anul 2006. A absolvit Grupul Școlar „Sf. Pantelimon” din București, iar la BAC, nu a reușit să obțină notă de trecere la limba română, unde a obținut 4,25.

Margherita de la Clejani a luat 5,20 la istorie, 6,40 la limba română și 6,35 la geografie. Media generală a fost 5,98, iar minimul necesar era de 6.

Adelina Pestrițu a încurcat „Ion” cu „Moromeții”, gafă care a costat-o cu nota 3,60 la proba scrisă de limba română.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort