Ce note au luat la BAC cele în vogă vedete din România: Andra, Margherita, Alexandra Stan, Adelina Pestrițu, Anda Adam și Andreea Bănică

Ce note au luat la BAC cele în vogă vedete din România: Andra, Margherita, Alexandra Stan, Adelina Pestrițu, Anda Adam și Andreea Bănică
FOTO: Instzagram: Anda Adam

Pentru unele persoane publice, examenul de Bacalaureat a fost „floare la ureche”. Pentru altele, un adevărat eșec. Lumina reflectoarelor a reprezentat o tentație mult mai mare în unele cazuri. Cine a reușit să promoveze „examenul maturității” și cu ce note, îți prezentăm în cele ce urmează.

Anda Adam s-a descurcat excelent la examenul final. A obținut media 9,66, după ce a absolvit cursurile liceului „George Călinescu” din București.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, secia actorie. Vedeta de televiziune a mărturisit că era să rateze „examenul maturității”, pentru că era ocupată cu filmările. Era păcat să rateze BAC-ul, pentru că a obținut o notă bună, 9,28.

Alexandra Stan, cântăreața care a devenit cunoscută cu piesa „Lollipop” și care în prezent este mai mult vizibilă prin intermediul imaginilor provocatoare din online, a dat BAC-ul în anul 2008. A obținut media generală 9,13.

Andra, una dintre cele mai bune voci din România, a trecut cu brio examenul de Bacalaureat. Cântăreața a absolvit în anul 2005, cu o medie generală de 9,07.

Nici Andreea Bănică nu se poate plânge. Media sa generală de la examenul de Bacalaureat este 8,75.

Vedetele care nu au luat examenul de Bacalaureat

Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu, a picat examenul de Bacalaureat în anul 2006. A absolvit Grupul Școlar „Sf. Pantelimon” din București, iar la BAC, nu a reușit să obțină notă de trecere la limba română, unde a obținut 4,25.

Margherita de la Clejani a luat 5,20 la istorie, 6,40 la limba română și 6,35 la geografie. Media generală a fost 5,98, iar minimul necesar era de 6.

Adelina Pestrițu a încurcat „Ion” cu „Moromeții”, gafă care a costat-o cu nota 3,60 la proba scrisă de limba română.