Ce o deranjează pe Adda atunci când se vorbește despre mame? Artista și-a spus părerea sinceră pe social media: „Dacă mai văd…”

Ce o deranjează pe Adda atunci când se vorbește despre mame? Artista și-a spus părerea sinceră pe social media: „Dacă mai văd...”
Foto: Facebook

Adda se numără printre cele mai îndrăgite, dar și printre cele mai sincere vedete de la noi din țară. Artista nu se teme să-și exprime punctul de vedere și așa a făcut și de această dată, când a spus ce expresie o deranjează atunci când vine vorba despre mame.

Adda și-a exprimat părerea în ceea ce le privește pe mamele care se raportează la copii ca fiind niște cadouri. Aceasta și-a împărtășit părerea pe contul său de Instagram, pe un ton care sugerează sentimentul de revoltă, notează Spy News.

Adda, revoltată de un subiect care ține de copii

Fiind vizibil deranjată de atitudinea oamenilor în ceea ce le privește pe mame, Adda nu a ezitat și și-a spus părerea pe Instagram, fără să îi fie frică de reacția oamenilor. Aceasta a fost revoltată de persoanele care le laudă pe mame, mai mult decât ar trebui, după spusele artistei.

„Dacă mai văd/aud: „ea i-a dăruit lui un copil” leșin… Nu i-a dăruit nimic! Nu e un cadou. L-au făcut împreună. Mă rog, el 5 minute și ea 9 luni plus multe altele după”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

Adda folosește social media pentru a se exprima

Adda profită de faptul că a strâns o comunitate impresionantă în social media pentru a-și exprima gândurile. Prin intermediul rețelelor sociale ține legătura cu cei care o îndrăgesc și împărtășește anumite experiențe.

După ce a anunțat faptul că suferă de boala Lyme, un urmăritor a pus la îndoială boala ei, spunând că a mințit în acest sens. Adda nu a trecut cu vederea gestul, astfel că l-a „taxat”, răspunzându-i pe măsură.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe