Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc, la cununia civilă / Foto: Instagram / Simona Halep

Nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc s-a desfășurat într-un cadru intim, la Mamaia. Printre starurile din sport care au luat parte la eveniment s-au numărat Gică Hagi, Ilie Năstase, Gică Popescu și Florin Răducioiu.

Gică Hagi a oferit câteva informații din culisele petrecerii care s-a desfășurat într-un club de fițe din Mamaia, deținut de către Dani Caramihai, nașul de nuntă al Simonei și al lui Toni Iuruc.

„A fost o seară unde ea şi cu soţul au fost foarte fericiţi, noi, invitaţii, ne-am simţit foarte bine. Îi urăm casă de piatră, să se iubească şi să fie fericiţi!”, a transmis Gică Hagi reporterilor.

Ion Țiriac, marele absent de la nunta Simonei Halep

Ion Țiriac a fost marele absent de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ilie Năstase a dezvăluit că bunul său prieten e plecat în vacanță, la vânătoare, și de asta nu a putut ajunge la petrecerea sportivei.

„Dânsul e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Fanatik.

Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc au ales ziua de miercuri pentru cununie e unul strâns legat de datinile machedonilor. 300 de persoane au participat la nunța fostului lider mondial în tenis.

Urmăriți B1TV.ro și pe