Ce PENSIE primește LUNAR Horia Moculescu, după 42 de ani de MUNCĂ! E DE NECREZUT!

Ce PENSIE primește LUNAR Horia Moculescu, după 42 de ani de MUNCĂ! E DE NECREZUT!

Horia Moculescu ete unul dintre cei mai mari compozitori din România.

Moculescu şi-a dedicat întreaga viaţă lumii muzicale. În ciuda acestui lucru, el primește o pensie la care sigur nu v-ați fi așteptat.

Statul i-ar fi tăiat din pensie 300 de lei, după cum declară Horia Moculescu, conform Spynews.

„Sunt extraordinar de fericit, pentru că statul român a luat o atitudine extraordinară faţă de posesorii de pensii nesimţite”, a spus Horia Moculescu la „Agenţia VIP”.

Compozitorul a povestit, în continuare, că are o pensie atât de mică, încât şi poştaşul care i-o aduce se jenează de aceasta. Statul român i-a tăiat 300 de lei din totalul pensiei, conform celor spuse de el.

„Poştaşul meu mi-a adus astăzi pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea. În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu are decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia. Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie”, a continuat Horia Moculescu.

Horia Moculescu primea o pensie de 2.399 de lei, iar acum primeşte doar 2.094 de lei, adică cu aproape 300 de lei mai puţin după ce i-au tăiat-o. Compozitorul are o vechime de 42 de ani.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)