Ce prevede actul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Ce prevede actul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc
Foto: Instagram / Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se separe de comun acord, iar joi s-au prezentat la un birou notarial din nordul Bucureștiului pentru a divorța oficial. La ieșirea din cabinet, cei doi zâmbeau și au ales să nu ofere declarații de presă.

Ce prevede actul de divorț al lui Simona Halep și Toni Iuruc

Fanatik susține că, potrivit informațiilor sale, Simona Halep și Toni Iuruc nu au pretenții financiare sau de împărțire a bunurilor în urma divorțului. Cei doi au la dispoziție 30 de zile pentru a se răzgândi.

Dubla-câștigătoare de Grand Slam a ajuns prima la biroul notarial, iar dupâ câteva minute a apărut și Toni Iuruc. Omul de afaceri a făcut o glumă la intrarea în biroul notarial, spunând că decizia divorțului ar fi fost luată în momentul în care Simona Halep a fost eliminată de la US Open.

„Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus ușor amuzat Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în septembrie 2021, la Constanța, iar cununia religioasă ar fi urmat să aibă loc în noiembrie 2022.

Din punct de vedere sportiv, deși a părăsit US Open încă din primul tur, se poate spune că Simona Halep a revenit în prim-planul tenisului mondial. Apogeul traseului nord-american s-a produs la Toronto, acolo unde românca a cucerit primul titlu de categorie WTA 1000 după ediția din 2020 a Openului Italian, revenind astfel în Top 10 mondial.

În plus, ea are șanse mari să se califice la Turneul Campioanelor, competiție care pune față în față cele mai în formă opt tenismene ale anului și care anul acesta va reveni în SUA, urmând să se desfășoare în statul Texas.

Urmăriți B1TV.ro și pe