Ce relație are, de fapt, Adrian Mutu cu fiul său: „Nu sunt toate bune și frumoase”

Ce relație are, de fapt, Adrian Mutu cu fiul său: „Nu sunt toate bune și frumoase”
Sursa foto: Instagram / @adrian10mutu

Fostul jucător de fotbal, Adrian Mutu are o carieră impresionantă în domeniul sportului, o familie de care este foarte mândru, dar și 4 copii pe care îi iubește nespus. Mario, fiul său cel mare pe care îl are împreună cu Alexandra Dinu, fosta sa soție, este acum un adolescent în vârstă de 21 de ani. Antrenorul de la FC Rapid a vorbit abia acum despre relația pe care o are cu acesta.

„Nu sunt toate bune și frumoase”

La cei 21 de ani ai săi, băiatul cel mare al lui Adrian Mutu este un rebel, iar tatăl său recunoaște că nu este ușă de biserică. Antrenorul a dezvăluit de la ce apar neînțelegerile în relațiile sale cu copiii cei mari.

Adi Mutu nu este un tată dur și le ia apărarea copiilor săi indiferent de situație, însă admite că relația cu cei mari nu este mereu roz. Recent, Mario a fost implicat într-un scandal în care a intervenit și Poliția, iar antrenorul este convins că este vorba doar de câțiva pași greșiți în drumul spre maturizare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)

„Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. La 21 de ani mai face prostii, nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică”, a spus antrenorul.

„Mai face prostii. La 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică. Eu cred că un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență”, a mai adăugat Adrian Mutu.

În ce relații au rămas Adrian Mutu și fosta lui soție, Alexandra Dinu

Nu de mult, Adrian Mutu a făcut o serie de declarații despre relația pe care o are în prezent cu Alexandra Dinu, mama fiului său, Mario.

Antrenorul a explicat că fiecare își vede de treaba lui și vorbește cu actrița doar lucruri legate de băiatul pe care îl au împreună.

„Nu avem niciun fel de probleme.  Fiecare își vede de treaba lui. Dacă avem ocazia să vorbim despre Mario, o facem”, a spus Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, citat de digisport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe