Ce s-a întâmplat cu fratele fotbalistului Sebastian Chitoșcă, noul concurent de la “Survivor România”

Ce s-a întâmplat cu fratele fotbalistului Sebastian Chitoșcă, noul concurent de la “Survivor România”
Captură Video - Survivor România / Youtube

Sebastian Chitoșcă, noul concurent ”Survivor România” în echipa Faimoșilor, a intrat în această competiție pentru fratele său. El a suferit un accident grav, a intrat în comă, și-a revenit în proporție de 90%, dar tratamentele sunt extrem de costisitoare. Sebastian, care are 28 de ani, chiar a renunțat la cariera de fotbalist pentru a-și putea susține fratele.

Drama prin care a trecut Sebastian Chitoșcă de la ”Survivor România”. Ce a pățit fratele său

Sebastian Chitoșcă, fost jucător de la Steaua București, a acceptat să participe la ”Survivor România”, o competiție sportivă extrem de dură, pentru a-l ajuta pe fratele său bolnav după un incident grav. El a și renunțat la cariera de fotbalist și o vreme a lucrat în Germania la o vopsitorie auto, pentru a strânge bani.

Fratele lui Sebastian a ajuns la spital în comă de gradul IV, după ce o altercație la o terasă.

„Fratele meu este stabilit în Germania de peste șapte ani. În concendiul de acum un an și jumătate a venit în România, a fost la o terasă cuniște prieteni și acolo se ivise un scandal. Fratele meu tot timpul a fost un gen de om căruia nu i-a plăcut să vadă oamenii că se ceartă, a auzit de la ce a plecat discuția, de la o notă de plată și s-a oferit să dea el banii. Le-a dat banii și nota era mai mică decât suma pe care a dat-o el și aștepta restul, diferența era destul de mare. Oamenii fiind sub influența alcoolului nu a vrut să mai dea banii înapoi, fratele meu s-a iritat și a spus câteva cuvinte, iar când s-a întors a primit un pumn în zona urechii, a căzut cu capul de terasă și acolo a rămas”, a spus Sebastian Chitoșcă, pentru Wowbiz.

El a povestit că fratele său e refăcut în proporție de 90%, merge pe picioarele lui și vorbește, deși medicii îi dăduseră doar 1% șanse de supraviețuire.

„Pentru el aș vrea să fac asta, pentru că am renunțat la viața mea pentru el și trăiesc doar pentru el acum”, a declarat Sebastian Chitoșcă, nou concurent al Faimoșilor în Survivor România.

Cine sunt noii concurenți intrați în Survivor România

În săptămâna care tocmai s-a încheiat, patru noi concurenți au intrat în emisiunea-competiție. Este vorba despre Ana Porgras, fostă gimnastă cu zeci de medalii în palmares, și Sebastian Chitoşcă, fost fotbalist, intrați în echipa Faimoșilor, și Mihaela Berteanu, pasionată de sport, dar de profesie consilier în domeniul medical, și Andrei Iulian Dascălu, boxeur profesionist, în echipa Războinicilor.

Duminică, cea eliminată din competiție a fost Georgiana Lupu, intrată inițial în echipa Războinicilor și care a ajuns apoi la Faimoși. Ea a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Ultimul sezon al ”Survivor România” a fost câștigat de Elena Ionescu.