Ce studii are, de fapt, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Ce studii are, de fapt, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase este iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, iar acesta este un detaliu cunoscut de toată țara. Puțini sunt, însă, cei care știu ce studii are, de fapt, blondina și cu ce se ocupă.

În vârstă de 28 de ani, Irina Tănase a devenit cunoscută în spațiul public fiind iubita lui Liviu Dragnea. Totuși, ea are vise mărețe și își dorește să devină judecător sau avocat așa că este studentă la Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative.

Ce studii are, de fapt, Irina Tănase

Irina Tănase este studentă la Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative la Universitatea Spiru Haret și își dorește să devină judecător sau avocat.

Deși nu ar fi trecut prea mult pe la cursuri, notează Cancan.ro, iubita lui Liviu Dragnea a obținut o medie frumușică la finalul primului an de studiu.

Irina Tănase urmează cursurile cu frecvență normală, dar în ultimul an clasele s-au ținut mai mult online, din cauza pandemiei.

Cât plătește iubita lui Liviu Dragnea pentru un an de facultate

Având în vedere că urmează o facultate în mediul privat, Irina Tănase este nevoită să plătească o taxă anuală de școlarizare.

Pentru fiecare an de studiu, iubita lui Liviu Dragnea plătește 4.800 de lei, iar după ce va termina își dorește să devină avocat sau judecător, dar în niciun caz procuror.

Povestea de iubire dintre Irina și Liviu Dragnea

Primele date referitoare la această idilă apar din 2013, în momentul în care Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice ca asistentă a fostului lider PSD.

La scurt timp, cei doi au plecat într-o vacanță în Brazilia, deși Liviu Dragnea era încă însurat cu Bombonica, mama copiilor lui.

În 2015, fostul șef al Camerei Deputaților a divorțat de soția sa, iar între timp și relația cu Irina Tănase a devenit una oficială. S-a zvonit că cei doi ar fi putut să se căsătorească, însă nicio nuntă nu a mai avut loc,  din moment ce fostul lider PSD a fost condamnat și încarcerat în 2019, iar în iulie 2021 a ieșit din închisoare.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său