Ce supărat-o pe Alina Pușcaș la aeroport înainte să plece în vacanță

Ce supărat-o pe Alina Pușcaș la aeroport înainte să plece în vacanță
Foto: Instagram

Alina Pușcaș împreună cu familia au ajuns la aeroport, pregătiți pentru a ajunge la o destinație de vacanță. Entuziasmați la început, fericirea s-a transformat repede în furie, pentru că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, scrie Spy News.

Sezonul estival este preferatul vedetelor, pentru că pot profita din plin de timpul petrecut alături de cei dragi. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a avut o surpriză neplăcută chiar la început de vacanță.

În timp ce stăteau și așteptau ca avionul lor să plece, în sala de așteptare, prezentatoarea a obervat cum mai multe persoane aruncă gunoaie pe jos și lasă un dezastru în urma lor deși sunt coșuri de gunoi peste tot.

Reacția furibundă a vedetei

Alina Pușcaș a rămas indignată de comportamentul unor călători și a dat semnal de alarmă pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram/Alina Pușcaș

„În așteptarea avionului care întârzie cam o oră, Ferească Dumnezeu! Cam atât de curat este în aeroport. Rușinos!”, a spus Alina Pușcaș pe contul ei personal de Instagram, unde a atașat și o serie de poze.

Internauții erau curioși să afle și locația aleasă de vedetă pentru a petrece vacanța, dar ea nu a dezvăluit acest detaliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe