Cehia: O cântăreaţă a murit de COVID după ce s-a îmbolnăvit voluntar ca să nu se vaccineze. Fiul ei acuză mișcarea antivaccinistă

Cehia: O cântăreaţă a murit de COVID după ce s-a îmbolnăvit voluntar ca să nu se vaccineze. Fiul ei acuză mișcarea antivaccinistă
Foto: Hanka Horkà / Facebook

Artista Hanka Horkà, membră a Asonance, cunoscută trupă în Cehia, a murit de COVID după ce s-a infectat voluntar. Cântăreața voia să revină la o viață normală, dar fără să se vccineze. Acum, fiul ei acuză mișcarea antivaccinistă.

Artistă moartă de COVID după ce s-a infectat voluntar

Hanka Horkà, în vârstă de 57 de ani, era convinsă că dacă se va infecta nu va păți nimic, doar va dobândi anticopi pentru a putea reveni la viața ei obișnuită. Ea nu a ales vaccinul pentru că nu credea în eficiența lui, notează La Repubblica.

Recent, cântăreața a scris pe Facebook că s-a infectat. „Viața este aici pentru mine și pentru tine”, a mai precizat ea, invitându-și fanii să procedeze a fel.

Câteva zile mai târziu, însă, starea ei de sănătate s-a deteriorat brusc, apoi a murit.

Fiul artistei acuză mișcarea antivaccinistă

Fiul ei, Jan Rek, solist și el într-o trupă, susține acum că mama sa a fost ucisă de mișcarea antivaccinistă, căci aceasta a convins-o să refuze vaccinarea.

„Ea și-a bazat toate argumentele pe teoriile voastre. Vă urăsc!”, a scris el, apoi a șters comentariul.

Urmăriți B1TV.ro și pe