Celebrul prezentator TV, Dan Negru, critică dur modul în care a ajuns orașul său natal, Timișoara: „Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii. Eu am fost complice!”

Celebrul prezentator TV, Dan Negru, critică dur modul în care a ajuns orașul său natal, Timișoara: „Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii. Eu am fost complice!”
Celebrul prezentator TV, Dan Negru, critică dur modul în care a ajuns orașul său natal, Timișoara: „Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii. Eu am fost complice!”. Sursa Foto: Facebook/Dan Negru

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din țară. El și-a făcut debutul în urmă cu treizeci de ani, iar de atunci, nu a mai dispărut de pe micile ecrane.

Celebrul prezentator TV critică dur modul în care a ajuns orașul său natal, Timișoara.

Întors acasă, la Timișoara, Dan Negru s-a dezlănțuit

Prezentatorul TV, Dan Negru, a transmis pe contul său personal de Facebook un mesaj cu ocazia zilei orașului său, Timișoara.

„E ziua Timișoarei. N-am plecat niciodată de acolo și de vreo 23 de ani încă mă consider venit in delegație la București. Timișoara e orașul natal al inimii mele … Dacă Timisoara e mai tristă azi e din vina mea, a părinților mei, a rudelor mele, a vecinilor mei …

Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii!

Orwell avea dreptate: „un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice”. Eu am fost complice!

Banatul nu s-a unit cu România la 1 Decembrie 1918. A făcut-o abia pe 3 August 1919. De asta ziua Timișoarei e azi. Opera din centrul Timișoarei a fost construită de Karoly Kuttel, primar al Imperiului Austro Ungar care și-a cheltuit o mare parte din averea personală pentru construcția clădirii. A murit la 57 de ani și n-a apucat s-o vadă terminată. Acum e rândul nostru, ăștia care suntem complici cu păcălicii. Asta însă nu mă face să nu iubesc Timisoara. Locul natal îți e cu atât mai apropiat cu cât ești mai departe de el …”, a scris Dan Negru.

Dan Negru a făcut lista invitaților

Dan Negru are un succes neașteptat cu noua emisiune „Jocul cuvintelor”, pe care o prezintă la Kanal D. Acest lucru pare să se datoreze atât flerului său personal, experienței de peste 30 de ani, dar și cunoașterii nevoilor publicului.

Prezentatorul a fost criticat pentru că printre concurenți nu se numără și vedete. Explicația le-a închis gura curioșilor.

„Azi mi se par mult mai ofertanți oamenii obișnuiți, simpli. Văd vedete care acceptă umilința în tot soiul de producții tv, acceptă să facă tumbe în bazine de înot, să bea urină de vacă prin India, să fie filmate dormind în condiții mizere prin Dominicană. Știu cum e, le-am inventat acum vreo 20 de ani. Sigur, există și o elită, n-o să-i vezi umilindu-se pe Hagi sau pe Halep. Dar tocmai pentru că e un amestec bizar de vedete, care acceptă orice umilință la tv și ceilați, eu prefer în perioada asta oamenii simpli”, a declarat Dan Negru pentru Ego.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe