Cezara Dafinescu: „Mi-e foarte dor de colegii mei pentru că eu nu am fost la înmormântările lor. Nu am vrut să îi văd pe catafalc”

Cezara Dafinescu: „Mi-e foarte dor de colegii mei pentru că eu nu am fost la înmormântările lor. Nu am vrut să îi văd pe catafalc”
Cezara Dafinescu: „Mi-e foarte dor de colegii mei pentru că eu nu am fost la înmormântările lor”. Sursa: Facekook/ Cezara Dafinescu

Actrița Cezara Dafinescu, în vârstă de 73 de ani, a ieșit la pensie, însă spune că și-ar dori să apară mai des pe scenă și că îi lipsesc colegii. Aceasta a mărturisit că evită să meargă la înmormântările apropiaților săi, căci „e greu să-i vezi pe catafalc”.

Deși au trecut 20 de ani de la moartea celui de-al doilea soț, îndrăgita actriță nu și-a refăcut viața cu un alt bărbat.  Acesta a mărturisit că odată cu decesul lui Gelu Fronea, a dispărut și nevoia de a iubi și că nicio altă relație nu s-ar mai putea compara cu cea pe care a trăit-o.

„M-am împiedicat și am căzut ca o deșteaptă”

Actrița a spus că în luna august a anului trecut, aflându-se Festivalul internațional de film Transilvania, a căzut și s-a accidentat, motiv pentru care încă se află „în refacere”.

„Probabil că știți, am fost premiată la TIFF, în august, anul trecut. Fericire mare, bucurie mare, când m-am dat jos de pe scenă, cu flori, știți cum e, admiratori, m-am împiedicat și am căzut ca o deșteaptă. Am stat vreo două luni în ghips. Când am ajuns în București, l-am sunat pe doctorul Stoica. M-a pus în ghips și am tot stat. După aia, a fost pandemie și m-am complăcut. Adică, stau și aștept, sunt în refacere”, a spus Cezara Dafinescu, potrivit click.ro.

„Nu am vrut să îi văd pe catafalc”

Cezara Dafinescu a susținut că îi este greu să meargă la înmormântările colegilor ei.

„Mi-e foarte dor de colegii mei. Mi-e foarte dor, pentru că eu nu am fost la înmormântările lor. Nu am vrut să îi văd pe catafalc. Și, știi cum e meseria noastră, suntem o perioadă, jucăm într-o piesă și avem familia aceea. După care, nu ne mai întâlnim, ani de zile. Dar, știm că existăm. Când îl vezi pe catafalc, e greu (…)

Singurul la care am fost, fiindcă am fost obligată, a fost Motoi (George Motoi, fostul soț n.r). Și, îți spun că regret. Regret că am fost la înmormântarea lui. Și, ochii care nu se văd, se uită, iar el nu a fost genul care să se bage în față și, acum, îi pun poze care nu-l avantajează. E necinstit să pui poza unui actor de la 80 de ani și nu tânăr”, a declarat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe