Cheloo, revoltat de modul în care este gestionată pandemia de COVID-19. Mesajul cântărețului a stârnit un val de critici

Cheloo, revoltat de modul în care este gestionată pandemia de COVID-19. Mesajul cântărețului a stârnit un val de critici

Cântărețul Cheloo este extrem de revoltat de modul în care autoritățile din România gestionează pandemia de coronavirus.

Cheloo refuză să poarte mască de protecție împotriva noului coronavirus

El a publicat un mesaj dur prin care își exprimă refuzul de a se conforma regulilor menite să protejeze populația de infectarea cu COVID-19, în condițiile în care situația devine dramatică în spitale.

„Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil”, a scris Cheloo pe pagina sa de Instagram.

Cheloo a decis să nu mai calce în marile magazine, în semn de protest

Juratul de la „iUmor” a decis să protesteze prin refuzul de a mai cumpăra alimente din supermarketuri, în favoarea celor vândute de producătorii locali.

“Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.
Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.
O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie”, a mai scris Cheloo.

Mesajul lui Chelooa stârnit reacții acide

Mesajul cântărețului a strârnit un val de reacții din partea internauților. Unii sunt de acord cu punctul de vedere al lui Cheloo, în timp ce unii sprijină doar cumpărăturile de la țărani, în timp ce unii sunt indignați de postare.

Dacă e banc, e lung și prost! Dacă nu e, vrem dovezi: nume de spitale care trimit oamenii cu „tuse accentuată” și febră acasă! Ar fi suficient și ușor de verificat. Sau e o nouă stare psihică determinată de pandemie și mâine dispare postarea?; „Din toata postarea asta, singura parte care trebuie luata ca atare este cea cu aprovizionarea de la tarani. Sunt intru totul de acord ai ar trebui sa facem cat mai multi acest lucru. Restul postarii, prefer sa o consider sarcasm”;”Sunt de acord cu tot ce ai spus, mai puțin partea cu masca. Tu poate îți permiți să nu mai ieși la cumpărături, dar sunt alți mulți idioți care vor ieși fără mască, pentru că sunt încurajați de oameni ca tine. Îți ascult muzica de vreo 22 de ani, dar când morții vor fi adunați cu buldozerele, atunci va fi prea târziu să mai porți mască, tembelule!”;”Ești dus cu pluta fratele meu. Asta nu ar fi nimic, dar se găsesc mulți care vaslesc impreuna cu tine pe pluta prostiei omenești”, i-au transmis cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Tags: