Cine este adevărata Gina Felea, soția lui Malone, din serialul “Băieți de oraș”, personajul parodiat de actrița Anca Dinicu (VIDEO)

Sursa FotoȘ Captură video/ Chefi la cuțite

Actrița Anca Dinicu devenit celebră cu memorabilul roldin serialul “Băieți de oraș”, în care o interpretează pe Gina Felea, o româncăcare locuiește în Italia și care cautăfetelor pe care să le angajezela clubul ei dinTorinopentru a câştiga nişte „bănuţi”. Dincolo de talentul actoricesc extraordinar al Ancăi, Gina Felea există în realitate, iar actriţa nu face decât să-i exagereze puțingesturile şi ticurile verbale.

Cine este, în realitate, Gina Felea

Blondina s-a născut și a copilărit în Vaslui, însă la doar19 ania plecat în Italia, dorindu-şi să se descurce pe cont propriu, dar şi să strângă bani pentru a-şi ajuta familia.

După postările în care încerca să racoleze tinere pentru cluburile de noapte de care se ocupă, ea a primit valuri de acuzații și comentarii neplăcute, care susțineau cănu ar fi de fapt patroana celor două cluburi şi că joburile oferite ar implica şi prostituţia. Aceasta a dezminţit toate acuzele şi a dispărut din peisajul monden, după apariţia într-o emisiune TV, potrivit cancan.ro.

Anca Dinicu a adus personajul Gina Felea la „Chefi la Cuțite”

Anca Dinicu, actrița din serialul lui Mihai Bendeac a venit, marți seară în bucătoria „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, unde a pus-o pe „Gina Felea” la cratiță. Aceasta le-a gătit celor trei bucătari hamsii prăjite și mămăligă, toate stropite cu colorant roșu. Chiar facă mâncare nu a rupt gura târgului, prestația actriței i-a amuzat teribil pe cei trei bucătari.

„Eu ce am făcut din Gina Felea care e pe internet, are legătură, că din ea e inspirată, dar e parodiată cea reală„,a declarat actrița.

„Gina” a declarat, în timp ce amesteca mămăliga roșie, că pe Bontea vrea să-l ducă la Torino, dar mai ales pe Scărlătescu, pentru cănu are iubită.

Ce face Anca Dinicu când nu o imită pe Gina Felea

Actrița a povestit că a fost cooptată pentru un serial produs de Netflix, numit White Lines.

„Am intrat intr-un proict la Netflix. White Lines se numește. L-a scris Alex Pina, cel care a scris și „Casa del Papel”. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung într-o producție care face un serial pentru Netflix…N-am mare rol că a fost un singur sezon, dar în sezonul II voi fi acolo” , a povestit actrița.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori