Cine este Alexandra Dinu, fosta soție a lui Mutu. De ce a acceptat să facă parte din juriul „Românii au Talent” (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Instagram

Cea mai râvnită blondă din showbiz-ul românesc de la sfârșitul anilor ’90, începutul anilor 2000, Alexandra Dinu a revenit în țară și a primit un scaun de jurat în cadrul emisiunii”Românii au Talent” , după mulți ani în care ales să trăiescă peste hotare.

Cine este Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu

Frumoasa blondă a devenit atins apogeul celebrității după căsătoria cu fotbalistul Adrian Mutu. Chiar dacă erau extrem de tineri, în jur de 20 de ani, cei doi au trăit o poveste ca-n filme și au făcut o nuntă fastuoasă.

Mutu era, pe atunci, un fotbalist tânăr, extrem de talentat, iar ea provenea dintr-o familie bună,fiind fiica diplomatului Tiberiu Dinu și nepoata prezentatoarei TVR, Carmen Movileanu, ceea ce a ajutat-o săintre în televiziunela doar 18 ani. Ea a debutat ca prezentatoare la TVR 2, cu emisiunea Trupa DP2, iar din 2000 a prezentat emisiunea ProMotor dela Pro TV. La scurt timp, aceasta a început o carieră în actorie. În 2002, tânăra soție a lui Mutu a intrat în serialul de comedie „Garcea si oltenii”, unde s-a remarcat în rolul spioanei rusoaice Angelica.

După nașterea fiului lor, Mario, Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat

Alexandra Dinu a fost prima soție a lui Mutu, în perioada 2001-2003. Imediat după nașterea fiului lor, Mario, în cuplu au început să apară probleme, care au dus la divorț.

Frumoasa blondă și-a continuat viața în Italia

La scurt timp după separare, ea a plecat cu micuțul Mario în Italia,unde tatăl ei era consul.Initial a prezentatrubrica „Meteo“, la postul de televiziune din Italia, Rete4, deținut de Silvio Berlusconi, iar mai apoi a continuat cu actoria, apărând în seriale precum”Il commissario Montalbano”, „Ricomincio da me”, „Carabinieri”, „Capri”,”L’isola” si „Sposami”.

În 2012 a primitpremiul de cea mai buna actrita a Italiei, decernat de revista Diva e Donna in cadrul Festivalului de Film de la Venetia, pentru rolul din”Rosso San Valentino”. Filmul de televiziune “La Farfalla Granata” i-a adus Alexandrei Dinu un nou premiu pentru cea mai buna actrita a Italiei in cadrul editiei din 2014 a Pompeii Film Festival.

Frumoasa actriță nu s-a mai recăsătorit după divorțul de Mutu.

De ce s-a întors fosta soție a lui Adrian Mutu în România

Fiulfotbalistului a devenit major, așa că el și mama lui au decis să își petreacă mai mult timpîn România, unde ea a să devinăparte a juriul emisiunii ”Românii au talent”, în locul lui Mihai Petre.Ea a mărturisit că a primit propunerea după dispariția bunicii sale, care era mare admiratoare a show-ului respectiv.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu, citată de cancan.ro.

Vedeta a postat și prima fotografie de pe scaunul de jurat, în care arată impecabil șicu care sfidează faptul că se apropie de 40 de ani.

Vedeta fotbalului românesc încearcă să reia legătura cu fiul lui

Adrian Mutua fost surprins zilele trecute, cu fiul lui, de care a cam stat departe, la o terasă din Herăstrău, scriegsp.ro.

Fostul fotbalistare,în total, patru copiii:peMario, cele douăfetițe cu Consuelo Matos, Maya și Adriana,și încă un fiu, Tiago,de trei ani și jumătate cu Sandra Bachici, actuala soție.

Urmăriți B1TV.ro și pe