Cine este ASAP Rocky, iubitul cântăreței Rihanna. De ce a fost condamnat la închisoare, în Suedia (VIDEO)

Cine este ASAP Rocky, iubitul cântăreței Rihanna. De ce a fost condamnat la închisoare, în Suedia (VIDEO)

Rihanna (33 de ani) are un nou iubit, rapperul ASAP Rocky (32 de ani), pe numele real Rakim Mayers. Cei doi îndrăgostiți și-au anunțat relația în social media.

Primele zvonuri cu privire la relația celor doi au apărut în anul 2013, când ASAP a cântat în deschiderea concertelor artistei originare din Barbados, în cadrul turneului „Diamonds”. De asemenea, noi speculații au mai apărut după ce au filmat amândoi pentru clipul lui ASAP, „Fashion Killa”.

ASAP Rocky, iubitul Rihannei, condamnat la închisoare

ASAP Rocky a primit în 2019 o condamnare la doi ani închisoare cu suspendare în Suedia. Cântărețul a fost găsit vinovat de agresiune, în cazul unui incident petrecut în Stockholm.

De-a lungul timpului, ASAP Rocky a mai avut relații cu mai multe vedete din SUA: Teyana Taylor, Iggy Azalea, Rita Ora, Chanel Iman, Tahiry Jose, Kendall Jenner și Rosee Divine. De asemenea, presa tabloidă a speculat șiaventură a lui ASAP cu Kylie Jenner.

Până la ASAP, Rihanna s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri: Chris Brown, Shia LaBeouf, Soulja Boy, Drake, Leonardo DiCaprio, Karim Benzema, Travis Scott, Lewis Hamilton și șeicul Hassan Jameel.

ASAP Rocky, alături de Rihanna, în videoclipul piesei „Fashion Killa” (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe