Cine este Costel Bojog – „juratul permanent de acum înainte” în locul lui Mihai Bendeac la iUmor

Cine este Costel Bojog - „juratul permanent de acum înainte” în locul lui Mihai Bendeac la iUmor
Foto: Instagram/Mihai Bendeac; Instagram/Costel Bojog

Mihai Bendeac nu va mai face parte din juriul iUmor, de la Antena 1. Spre surprinderea multora, actorul a refuzat să mai fie jurat în cadrul emisiunii și a ales să nu se mai prezinte la filmări. După scandalul cu producția, înlocuirea sa a fost confirmată, de postul de televiziune. Așadar, cel care va fi coleg cu Delia și Cheloo la masa juraților, în emisiunea iUmor, este Costel Bojog.

În cel de-al 13-lea sezon „iUmor”, juriul a suferit schimbări majore. În urma unor neînțelegeri cu producția, Mihai Bendeac s-a revoltat și a părăsit definitiv scaunul de jurat.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Constantin Bojog (@costel_stand_up)

Costel Bojog, unul dintre comedianții în vogă de la noi

După 16 sezoane iUmor, Mihai Bendeac a decis să renunțe la postul de jurat. Producția emisiunii iUmor a decis cine îl va înlocui pe Mihai Bendeac, pe scaunul de jurat. Anunțul a fost făcut de într-un video, ce anunță surprize în episodul 6 al emisiunii.

Costel Bojog este jurat și al show-ului  „Stand Up Revolution” și a avut mare succes în episodul 4 al emisiunii iUmor, unde a fost cel de-al patrulea jurat, pe poziția de invitat.

„Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel”, este anunțul oficial făcut chiar la începutul trailer-lui emisiunii.

Cum și-a început cariera noul jurat de la „iUmor”

De aprope două decenii, Costel Bojog practică stand-up-ul și face parte din cateroria comedianților de top din România. Din propriile declarații se desprinde ideea că pasiunea pentru umor pare să-i fi venit întâmplător, după câteva beri și un pahar de vin.

Acest lucru i-a dat însă impulsul necesar, care i-a oferit inclusiv debutul în carieră. Costel Bojog a împărțit, de-a lungul timpului, scena și cu alți stand-up-eri celebri, precum Cătălin Bordea și Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, notează Cancan.

Propunerea venită din partea Antenei a fost însemnată pentru Costel Bojog. Astfel, din postura de invitat, comediantul a trecut la cea de jurat permanent.

„Eu nu apucasem să văd cum se face stand-up la noi. M-am dus direct pe scenă.

Ţin minte că am avut un feedback foarte mişto din partea oamenilor din sală şi cei care făceau stand-up acolo şi mi-au insuflat foarte multă încredere”, a povestit, cu ani în urmă, Costel Bojog.

Urmăriți B1TV.ro și pe