Cine este Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au Talent” 2020. A început să muncească la vârsta de 14 ani (VIDEO)

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au Talent” 2020. A început să muncească la vârsta de 14 ani (VIDEO)
FOTO: Facebook: Romanii au Talent

Radu Palaniță este câștigătorul ediției cu numărul 10 „Românii au Talent”. Jurații și întreaga țară au rămas impresionați de talentul mecanicului auto care a apărut în platoul emisiunii din finala acestui an. Iată cine este însă bărbatul în vâsrtă de 44 de ani, care a reușit să cucerească inimile pubicului și să strângă numărul maxim de voturi.

În timpul audițiilor, Radu Palaniță l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu. Uimit de talentul muzical al mecanicului în vârstă de 44 de ani, Călinescu i-a oferit Golden Buzz, iar astfel l-a trimis direct în „Marea Finală”.

Radu nu este însă la prima apriție pe scena de la „Românii au Talent”. În urmă cu câțiva ani, bucureșteanul a venit în platou și a impresionat pentru prima dată jurații. Chiar dacă la acel moment nu a reușit să plece acasă cu marele premiu, talentatul mecanic auto nu a încetat să viseze. Iată că, în ediția cu numărul zece speranța sa a devenit realitate, căci acum este fericitul câștigător al premiului de 120.000 de euro.

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au Talent” 2020

Radu Balniță are 44 de ani și este din București. Ca meserie, Radu este mecanic auto și a început să lucreze încă de la vârsta de 14 ani. Bucureșteanul a povestit că a furat meseria de la tatăl său, iar de cântat s-a apucat la vârsta de 36 de ani.

Balniță le-a povestit telespectatorilor că nu are studii muzicale, însă a descoperit pasiunea pentru cântat la karaoke, în urmă cu patru ani.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a explicat câștigătorul „Românii au Talent”.

Florin Călinescu i-a oferit „Golden Buzz” în timpul audițiilor

Talentul muzical al bărbatului din București l-a lăsat fără cuvinte pe Florin Călinescu în timpul audițiilor. Celebrul actor a decis să îi acorde instant „Golden Buzz”, șansa care l-a trimis direct în finală. În timpul preselecțiilor, Radu Palaniță a interpretat cunoscuta piesă a artistului Tom Jone, „I who have nothing”.

La acel moment, Florin Călinescu a fost convins instant de talentul bucureșteanului. „Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari. Eu de mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a declarat Florin Călinescu atunci când a oferit cel de-al patrule Golden Buzz al acestui sezon.

Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au Talent”

În finala emisiunii de la ProTV, Palaniță a interpretat piesa „My way”, melodie ce se pare că i-a adus premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro. „Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu emoționat atunci când a aflat că este marele câștigător.

În trecut, Radu Palaniță a explicat și la ce va folosi marele prmeiu, în cazul în care el va fi câștigătorul. Talentatul bucureștean a povestit că își dorește să își cumpere o casă, să își ajute familie și prietenii, dar și oamenii aflați în nevoie.

„Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a povestit bărbatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe