Cine este soţia lui Răzvan Fodor şi cum a suportat despărţirea de acesta în emisiunea Asia Express

Cine este soţia lui Răzvan Fodor şi cum a suportat despărţirea de acesta în emisiunea Asia Express

Câștigătorul de la „Asia Express” sezonul 3, Răzvan Fodor, este căsătorit și are o fetiță frumoasă cu Irina Fodor. Răzvan și-a cunoscut soția în anul 2007, atunci când s-a îndrăgostit pe loc de naturalețea ei.

Irina avea doar 19 anipe vremea când l-a întâlnit pe Răzvan Fodor.Era studentălaFacultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București,iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de laStudiourile Mediapro din Buftea, undeea făcea figurație simplă, iar el juca într-o telenovelă.

Răzvan Fodor: Am alergat-o cu patul pe la Leu

Celebrul realizator TV a povestit la emisiunea”De Speak firu-n patru”cât de greu i-a fost să o cucerească pe Irina. Răzvan a dezvăluit că i-au trebuit aproape patru luni să o convingă pe actuala soție că are planuri serioase cu ea.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute’ după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, a relatat amuzat Răzvan Fodor.

Cei doi sunt căsătoriți de aproximativ zece ani. La doar trei ani de la nuntă, Irina și Răzvan au făcut și un copil, pe nume Diana, iar în prezent aceasta are vârsta de 10 ani.

Soția lui Fodor a stat cu sufletul la gură cât timp acesta s-a aflat în Asia

Soția lui Răzvan Fodor a suportat cu greu despărțirea de acesta în emisiunea Asia Express. Irina a stat cu sufletul la gură în toată perioada când bărbatul ei se lupta pentru marele premiu de la Asia Express, pe care l-a câștigat în cele din urmă, împreună cu coechipierul său, Sorin Bontea.

„Am stat cu sufletul la gură și cu pumnii strânși tare, să reziste și să fie în siguranță.A făcut mai mult de atât. Și el, și Sorin au dat totul. Și au câștigat!”, a scris Irina pe Instagram.

Frumoasa nevastăa prezentatorului de televiziune a mărturisit că abia aștepta ca Răzvan să se întoarcă din Asia, iar după ce a venit câștigător, aproape că i-a sărit inima din piept de bucurie.

„Campionul și tăticul. Pardon, pupicul! Mi-a fost tare, dar tare dor de el. În fiecare săptămână în care a fost plecat, mă așteptam să mă sune cineva din producție și să-mi spună: “Gata, a ieșit, vine acasă!” Și săptămânile treceau și nu suna nimeni”,amai scris nevasta lui Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor și chef-ul Sorin Bontea au câștigat 30.000 de euro în urma participării la Asia Express, reality show filmat în Taiwan și Filipine anul acesta.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:20 - Grupul de Luptă al NATO în România se constituie oficial: Forțele principale vor fi dispuse la Cincu. Totodată, Franța va disloca un detașament de apărare antiaeriană la Capu Midia
19:13 - Ce crede fiica președintelui rus despre conflictul ruso-ucrainean. Jurnaliștii ruși au publicat mesajele fiicei lui Putin
19:11 - Emmanuel Macron vrea ca Uniunea Europeană să emită „un aviz rapid” la cererea Republicii Moldova de aderare la UE
19:01 - Joe Biden i-a primit la Casa Albă pe liderii din Suedia și Finlanda. Președintele SUA susține ferm intrarea celor două „mari democrații în cea mai puternică alianță defensivă din istoria lumii”
18:30 - O fostă parlamentară norvegiană s-a înrolat în Legiunea Internațională pentru a lupta în războiul provocat de Vladimir Putin
18:17 - Cristian Bușoi: Vom avea suficient gaz în iarna viitoare și vom fi protejați de cei care folosesc sursele de energie ca armă de șantaj
18:03 - Nicolae Ciucă: Coaliția funcționează cât se poate de bine nu numai la nivel central, ci și la nivel local / Vrem ca tinerii să poată să participe la tot ceea ce înseamnă dezvoltarea europeană în libertate și siguranță (VIDEO)
18:02 - Dobânzile românilor la creditele în lei continuă să crească. ROBOR la 3 luni urcă din nou
18:02 - Un copil ar fi căzut de la etajul trei al unui imobil din București
17:42 - Câți bani ar fi câștigat TJ Miles pentru aventura Survivor România: „Nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam”