Clarvăzătoarea Maria Ghiorgiu, previziuni îngrijorătoare: „Un virus s-ar putea infiltra. Un virus care să fie chiar mortal”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorgiu, previziuni îngrijorătoare: Un virus s-ar putea infiltra. Un virus care să fie chiar mortal
Foto: Facebook/Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu este o clarvăzătoare cunoscută din România care a prezis evenimente importante atât în țară cât și în străinătate. Ea a vorbit despre pandemia înainte ca aceasta să devină o realitate și a abordat teme precum viața pe alte planete și schimbările la nivel mondial. Desigur, există opinii diferite despre acuratețea prezicerilor sale, dar există și persoane care o susțin în continuare.

Maria Ghiorghiu a primit un semn special

Pe 13 ianuarie 2023, Maria Ghiorghiu a declarat că a primit un semn sub forma unui glas care i-a spus: „La o fermă de cai și vite” și care i-a arătat o serie de imagini, în care se vedea un bărbat privind cu atenție o vacă care era căzută la pământ și care prezenta un furuncul mare și plin de puroi. Din păcate, animalul nu mai respira.

„Eram în 13 ianuarie și auzeam un glas care m-a trezit și a spus așa: ‘La o fermă de cai și vite’. Atunci când aud, în 20% din cazuri, ceea ce aud este urmat și de o imagine, ca un flash, pentru câteva fracțiuni de secundă și ce vedeam? Vedeam sub mijloc de cer un câmp mare, un câmp amenajat ca o fermă și vedeam o siluetă, un bărbat, îl vedeam din spate, care s-a aplecat asupra unei văcuțe, care era căzută la pământ.

Era un semiîntuneric și în momentul în care vedeam acea văcuță, tot acea persoană avea o lupă în mâna dreaptă și a pus lupa pe piciorul din față a văcuței căzute și în momentul acela vedeam așa precum un furuncul urât, care sparge. Vedeam cum din piciorul văcuței curgea un puroi, un lichid gros, vâscos, maro, urât, parcă era ceva cum e mâlul, când suntem pe stradă. Bineînțeles că văcuța nu mai respira.”, a dezvăluit Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

Un virus s-ar putea infiltra în fermele de cai și vite

De asemenea, persoana din viziunea Mariei Ghiorghiu a mai făcut câțiva pași și s-a oprit la un cal căzut la pământ. Acel cal avea același furuncul întâlnit pe piciorul vacii, care supura și „făcea baltă în jurul piciorului căluțului.”

„Apoi, în clipa următoare, acea persoană mai face câțiva pași și văd acolo mai mulți cai. În momentul acela, iarăși mi se arată un căluț căzut la pământ și, exact cum a procedat cu văcuța, pune lupa pe piciorul calului și arăta același furuncul, cu aceeași mizerie care curgea de acolo, cu aceeași infecție. Și făcea baltă în jurul piciorului căluțului care era căzut.

Deci este, din păcate, dar poate că e bine dacă prevenim, spun și eu, nu știu. Oamenii care au ferme de cai și vite să fie foarte atenți la orice rană, la orice coș sau furuncul, la animăluțele lor. Da, cred că un virus s-ar putea infiltra în fermele de cai și vite, un virus care să fie chiar mortal. Pentru că acele animăluțe nu mai mișcau și în jurul lor era numai puroi”, a adăugat Maria Ghiorghiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:18 - Andrew Tate, de după gratii: România e o țară comunistă. Când s-a mutat în țara noastră a spus că vrea să trăiască într-o societate în care „corupția este accesibilă tuturor” (VIDEO)
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”