Claudia Schiffer, apariție incendiară în costum de baie, la 51 de ani

Claudia Schiffer, apariție incendiară în costum de baie, la 51 de ani
Foto: Hepta/DPA Images / Jens Kalaene.

Claudia Schiffer este una dintre cele mai faimoase și atrăgătoare fotomodele din lume. Se pare că vedeta nu îmbătrânește. Femeia arată impecabil și a re o siluetă de invidiat.  Manechinul  a plecat în vacanță și se relaxează sub razele soarelui. Blondina și-a surprins fanii cu apariție incendiară în costumul de baie.

Claudia Schiffer, răsfățată la maxim

Vedeta  și-a expus corpul perfect tonifiat în fotografii în timp ce se relaxa pe nisip. Claudia, mamă a trei copii, s-a bucurat de timpul petrecut departe de griji și activități cotidiene și a împărtășit cu fanii mai multe momente dintr-o vacanță binemeritată, notează elle.

„Am primit multe complimente minunate în perioada mea. Dar apoi ajungi la etapa următoare și treci mai departe. Nu trebuie să ți se spună că ești frumoasă toată viața ta. Este o amintire frumoasă, dar apoi începe următoarea generație.

Pentru mine, este un lucru firesc, să predau, să nu fiu invidioasă sau geloasă. Nu mă pot gândi la ceva mai rău decât dacă ai spune: Există o pastilă magică și te va face să arăți din nou ca la 20 de ani”, a mărturisit Claudia Schiffer, citată de elle.

Claudia Schiffer, despre anii de modeling

Vedeta recunoaște că anii de modeling  și cariera ei au ajutat-o să iasă din zona ei de confort. Femeia investește mulți bani și mult timp în aspectul său fizic.

„Probabil că aș fi fost în continuare o persoană foarte timidă, care nu avea nicio idee că aș putea depăși acest fapt prin experimentarea multor lucruri. Modelingul a fost terapia mea. Am învățat cum să comunic”, a dezvăluit modelul.

Urmăriți B1TV.ro și pe