Constantin Zamfirescu a fost operat. Cum se simte actorul din serialul „Trăsniţii”, după ce i-a fost extirpat un rinichi

Constantin Zamfirescu a fost operat. Cum se simte actorul din serialul Trăsniţii, după ce i-a fost extirpat un rinichi
Foto: Facebook / Constantin Zamfirescu

Constantin Zamfirescu, comediantul care îi dadea viață persoanjului Gogoaşă din serialul”Trăsniţii”,a fost operat cu luni noapteși i s-aextirpat un rinichi afectat de o tumoare canceroasă.

Cum se simte Constantin Zamfirescu după intervenția chirugicală

După intervenția chirurgicală, carea avut loc la un spital din Bucureşti, actorul a revenit cu o postare de Facebook în care a explicat cum se simte, alături cu o fotografie de pe patul de spital.Zamfirescu a transmis că, în ciuda faptului că a avut o nopate grea, se simte bineși că are nevoie de odihnă.

Potrivit colegului său din serial,Cătălin Marin,supranumit și ”Vandame”, următoarele trei sau patru zile vor fi decisive Zamfirescu, întrucât dacă nu vor exista complicații post-operatorii sunt șanse mari ca el să se întoarcă acasă la sfârșitul săptămânii, scrie impact.ro.

De ce a dezvăluit „Gogoașă”că are cancer

Îndrăgitul actor în vârstă de 52 de ani, a anunțat pe 23 octombrie că medicii i-au pus diagnosticul nemilos, însă a mărturisitcă a a făcut dezvăluire doar pentru că avea nevoie de oameni care să-i doneze sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine şi spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulţumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Şi sunt mulţi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a precizat actorul pe pagina de socializare.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)