Timpul s-a oprit pentru Corina Chiriac. Anunţul oficial făcut în urmă cu puţin timp

Timpul s-a oprit pentru Corina Chiriac. Anunţul oficial făcut în urmă cu puţin timp

Veste tristă pentru fanii emisiunii „Opriți timpul”, realizată de Corina Chiriac la Naţional TV. După 12 ani, producţia de televiziune care a încântat milioane de români s-a încheiat!

Opriţi timpul, final după 12 ani de succes

Deşi emisiunea moderată de îndrăgita artistă înregistra audienţe foarte bune, „Opriţi timpul” a ajuns la final. Telespectatorii vor rămâne nostalgici după show-ul în care era invitate multe vedete de valoare.

Informaţia a fost confirmată chiar de către Corina Chiriac.

„Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea > de la Național TV, după 12 ani petrecuți acolo. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat și vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni și jumătate mi-am reorganizat dulapurile și sertarele din casă, am făcut curat și mi-am reparat balconul care nu este mare”,ți>a povestit artista pentru Click.ro.

Corina Chiriac, pregăteşte o carte autobiografică

Corina Chiriac a mai dezvăluit că, după 70 de ani de viață și 50 de carieră este pregătită acum să îşi treacă pe hârtie amintirile tumultoase. Deocamdată această îndeletnicire îi ocupă tot timpul, cu atât mai mult cu cât plănuiește turnee și conferințe cu fanii pentru promovarea cărții.

Dacă din punct de vedere al vieţii profesionale, Corinei Chiriac i-a mers totul din plin, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa personală a artistei.

Corina Chiriac a fost căsătorită o singură dată, pentru numai patru ani, însă a avut parte de mai multe iubiri intense şi tot atâtea dezamăgiri. Artista n-a acceptat niciodată să fie pe locul doi în viaţa unui bărbat şi când a aflat că este înşelată, a rupt legătura fără să se uite înapoi.

Artista a recunoscut că a fost dezamăgită în dragoste şi a trecut prin experienţe amoroase pe care nu avea de ce să le pună în sertarul amintirilor frumoase.

N-a prea avut noroc în dragoste

Întrebată dacă a pedepsit bărbaţii care i-au greşit, Corina Chiriac a răspuns:„Da, dar în stilul meu. Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai tîrziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește numai pe mine…Nu e suficient ? Să fi zis, „draga, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte?’ Poate ziceam „Da’, că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice „vai, ce te-am iubit…”.

Ajunsă la senectute, Corina Chiriac spune că nu simte neapărat nevoia să aibă alături pe cineva în momentele sale de relaxare.

„Astăzi, „la vârsta mea’, mă relaxez muuult mai bine singură cu emisiunile mele de investigații criminalistice, cu serialele polițiste bune sau cu documentarele de la BBC! Sau cu o tacla între gagici la un păhărel de șampanie, chiar dacă asta presupune un taxi la dus și unul la întors!”, a declarat Corina la femeide10.ro.

În ultimele două luni, Corina Chiriac s-a resetat

Îndrăgita şi longeviva artistă a trecut cu bine perioada de izolare, fiind un timp în care spune că s-a resetat.

„Trebuie să-ți dai o resetare – am nevoie de o resetare, voi îi spuneți reinventare. După doua luni și jumătate de izolare sunt relaxată, mi-am găsit Eul. Mi-a făcut plăcere să stau acasă, eram un vizitator la mine în casă, care venea și pleca. Constantin Drăghici avea o piesa „Ce dor îmi era de mine!”. Am mai mult umor, am avut timp de vorbit cu prietenele” – a declarat Corina Chiriac pentru click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe