Cornelia Catanga s-ar fi tratat de COVID-19 cu Ivermectină. Soțul ei, Aurel Pădureanu, nici nu credea în coronavirus. Artista a murit la vârsta de 63 de ani

Cornelia Catanga s-ar fi tratat de COVID-19 cu Ivermectină. Soțul ei, Aurel Pădureanu, nici nu credea în coronavirus. Artista a murit la vârsta de 63 de ani
Captură Video - Etno TV

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma infectării cu coronavirus. Jurnalista Mara Bănică a susținut că Aurel Pădureanu, soţul artistei de muzică lăutărească, nici nu credea în COVID-19: „Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid”.

A murit Cornelia Catanga

Catanga a murit vineri dimineață, în urma unui stop cardiorespirator. Jurnalista Mara Bănică a povestit că Aurel Pădureanu, soţul artistei, a sunat-o imediat după deces.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a întâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a spus aceasta, pentru Antena 3.

Mara Bănică a mai susținut că Aurel Pădureanu nici nu credea că există coronavirusul: „Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”.

Cornelia Catanga suferea de mai multe probleme de sănătate, care se pare că au agravat evoluția COVID-19. Acum, Aurel Pădureanu a cerut ajutor, deoarece nu are resurse financiare să o înmormânteze pe artistă.

Urmăriți B1TV.ro și pe