Crina Matei a ales să devină mamă în secret. Primele declarații după ce a înfiat o fetiță: „E o provocare minunată”

Crina Matei a ales să devină mamă în secret. Primele declarații după ce a înfiat o fetiță: „E o provocare minunată”
Sursa Foto: Instagram/@crinamateiofficial

Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută în mare secret. Celebra artistă a devenit mamă cu acte în regulă. Marele anunț a fost dat de criticul de modă Alin Gălățescu, care a participat recent la botezul micuței.

Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță

Crina Matei este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta în vârstă de 50 de ani a luat o decizie care i-a schimbat radical viața, mai exact și-a îndeplinit visul și a devenit mamă.

Artista a înfiat o fetiță mică și a ținut totul departe de ochii curioșilor. De curând, vedeta a vorbit despre gestul ei emoționant.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică (…) Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta”, a mărturisit Crina Matei, potrivit spynews.ro.

Crina Matei susține că este o provocare minunată să fie mamă

Crina Matei a ales să țină totul secret pentru că vrea să se bucure din plin de aceste momente.

„Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment și atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie”, a adăugat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe