Cristi Borcea nu exclude să devină tătic pentru a zecea oară. Ce spune despre cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei diferite

Cristi Borcea nu exclude să devină tătic pentru a zecea oară. Ce spune despre cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei diferite

Fostul finanțator de la Dinamo,Cristian Borcea,aduce în prim-plan dezvăluiri nemaiștiute despre viața sa. De-a lungul timpului afaceristul s-a dovedit a fi tare nărăvaș. El s-a iubit cu mai multe celebritați, iar cu unele dintre acestea a făcut chiar și copii. În pofida faptului că mai toți oamenii se întreabă de ce a făcut atâția copii,Cristi Borcea nu exclude să devină tătic pentru a zecea oară.

Despre Cristi Borcea știe întreaga lume faptul că atunci când și-a propus să facă ceva, nimic nu i-a stat în cale. Dovada că omul de afaceri a conceput o parte dintre copii în timp ce se afla în închisoare, deși el nu a fost niciodată la camera nupțială.

Reamintim că fostul acționar Dinamo a fost însurat cu Mihaela în perioada dintre 1988 și 2011, moment în care a intervenit Alina Vidican în viața bărbatului. Blondina a ajuns în cele din urmă soția lui, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat după cinciani. Ulterior, el a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, care i-a dăruit și ea 3 copii.

Ce spune despre cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei diferite

La cei 51 de ani ai săi,Cristi Borceapoate spune că este un tată și un soț împlinit. A trecut prin momente grele în detenție, dar nu s-a lăsat niciodată învins și a găsit mereu resurse să meargă mai departe, gândindu-se la familia sa care îl aștepta să se întoarcă acasă.

”Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a smărturisit Borcea la GSP.ro.

În cadrul interviului respectiv, Borcea a recunoscut că nu a avut parte de lux în penitenciare – bai mai mult, se făceau și tot felul de controale.

“De unde celulă de lux? Era un spectacol când veneau controalele să vadă celula lui Borcea. A venit și doamna ministru în control! Eram câte 12 în cameră. Dușul era pe hol, la 500 de metri. Unde era luxul?Nici la Poarta Albă, nici la Jilava n-aveau duș în cameră. La Jilava avea pe secție dușul și făceam 200 de persoane într-o singură oră! Eu n-am stat niciodată doar cu Victor și Giovanni. De exemplu, la Jilava eram 4.”, a mai spus Cristi Borcea.

Cristi Borceaeste pregătit pentru al zecelea copil

Cristi Borcea, care are nouă copii, cu trei femei diferite, afirmă că este pregătit să fie din nou tată. Asta doar dacă ar fi dorința frumoasei sale soții, Valentina Pelinel. Afaceristul a mărturisit că în acest moment nu și-ar mai dori neapărat încă un copil.

„Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (…) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot.”, a subliniat omul de afaceri.

„Valentina e ultima femeie din viața lui Cristi Borcea”

„Relația mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlinește total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună băiețelului nostru, care are 2 anișori și 4 luni. Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moral, viață, ceea ce reușesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forță. Repet: Valentina e ultima femeie din viață lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Ești viață mea!”, a afirmat Cristi Borcea, conform Libertatea.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)