Cristi Borcea se pregătește să devină tata pentru a zecea oară. Are 4 copii făcuți doar în perioada de detenție

Cristi Borcea se pregătește să devină tata pentru a zecea oară. Are 4 copii făcuți doar în perioada de detenție
Valetina Pelinel și Cristi Borcea în vacanță / Foto: Facebook / Valetina Pelinel

Cristi Borcea are deja nouă copii, din mai multe relații diferite, iar pe patru dintre ei i-a conceput doar în perioada detenției. Afaceristul se mândrește cu ei și este pregătit chiar și pentru cel de-al zecelea micuț.

Mai mult decât atât, n urma unor declarații făcute recent de Cristi Borcea, mulși fani cred că Valentina Pelinel este deja însărcinată.

Cristi Borcea se pregătește să aibă cel de-al zecelea copil

Afaceristul se gândește serios să facă și cel de-al zecelea copil, iar ulterior să se oprească. Totuși, blondina spune că o nouă sarcina nu s-ar afla printre prioritățile familiei.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a declarat recent Cristi Borcea, potrivit Newsweek.

Pe de altă parte, Valetina Pelinel spune că cel de-al patrulea copil nu a fost planificat, dar atât ea, cât și fostul patron de la Dinamo sunt persoane care îndrăgesc copiii, așa că nu exclud posibilitatea.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a explicat modelul.

Câți copii are Cristi Borcea

Cristi Borcea este fericitul tată a nouă copii. Din mariajul cu Mihael Borcea, fostul patron de la Dinamo are trei copii: Patrick de 22 de ani, Melisa și Angelo de 18 ani.

Din mariajul cu Alina Vidican, Borcea are doi copii, pe George și Gloria.

Din povestea de iubire cu avocata Simona Dana Voiculescu are o fetiță numită Andreina Carolyn care are 12 ani.

Alături de Valetina Pelinel, Cristi Borcea mai are încă trei copii, un băiat și două fetițe gemene.

Ultima oră
21:39 - Alina Gorghiu: Le-aş recomanda celor care merg la ministere, indiferent că sunt de la PNL, PSD sau UDMR, şi sunt nervoşi să bea un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm
21:23 - Gabriel Zetea (PSD): „Nu cred că vom mai vorbi despre un certificat verde, ci despre un certificat pentru gestionarea situaţiei pandemice”
21:09 - Facturile la căldură vor fi uriașe. Mircea Coșea: Ajungem într-o sărăcie greu de gestionat. Unii nu vor mai plăti pur și simplu și sistemul va cădea, că nu-și va mai recupera cheltuielile (VIDEO)
20:43 - Joe Biden, despre noua variantă Omicron: „Este un motiv de îngrijorare, dar nu de panică”
20:23 - Lotul 2 din Autostrada 10 Sebeș – Turda, deschis circulației marți. Nicolae Ciucă: Dezvoltarea infrastructurii, un punct important în programul de guvernare
20:16 - Incendiu la un depozit de mobilă din Buzău, flăcările s-au extins şi la o clădire învecinată
20:13 - Orele de educaţie fizică, în interior, se vor ţine fără obligativitatea purtării măştii de protecţie, în Bucureşti
20:00 - Statele membre G7 avertizează: Omicron e o variantă de coronavirus extrem de transmisibilă, care necesită o acţiune urgentă
19:56 - Merkel discută cu liderii landurilor despre noi restricții după o creștere record a numărului de cazuri COVID
19:41 - Octavian Jurma: Varianta Omicron e extrem de infecțioasă. E puțin probabil că aceasta va putea ocoli complet protecția dată de vaccinuri, dar ar putea scădea rata de eficiență a acestora (VIDEO)