Cristi Mitrea, umilit de Bia Khalifa: „Fraierii ăștia nu au șansă în fața mea. Nu știu ce tot încearcă să arate”

Cristi Mitrea, umilit de Bia Khalifa: Fraierii ăștia nu au șansă în fața mea. Nu știu ce tot încearcă să arate
Foto: Instagram/Bia Khalifa.

Bia Khalifa este una dintre cele mai scandaloase și excentrice concurente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Tânăra luptă cu ardoare pentru șansa de a câștiga show-ul. Blondina a jucat cot la cot cu Cristi Mitrea. Cei doi s-au întrecut la „Jenga”. Vedetele spun că jocul a durat o veșnicie, iar recompensa a fost mai mult decât generoasă.

Bia Khalifa, reacție neașteptată la o probă

Cristi și Bia și-au luat rolul în serios. Ambii au fost destul de atenți, ca să nu dărâme piesele și să obțină premiul cel mare. Khalifa a fost cea care a încheiat jocul cu succes. Fosta lui Mocanu a avut o reacție neașteptată și mai puțin plăcută pentru ceilalți concurenți.

„Nu mă așteptam să nu câștig. Fraierii ăștia nu au șansă în fața mea. Nu știu ce tot încearcă să arate”, a exclamat blondina, citată cancan.

Bia Khalifa a trecut prin clipe teribile. Fosta lui Dani Mocanu și-a pierdut mama, după mai mulți ani de luptă cu o boală crâncenă. Tânăra a devenit celebră după ce a participat la emisiunea „iUmor”.

Bia Khalifa, cu nervii la pământ

Bia a dezvăluit, recent, în cadrul unui interviu, că a rămas orfană. Vedeta se simte singuratică și suferă enorm. Mama vedetei a plecat la ceruri și a lăsat-o singură. Femeia a fost bolnavă de cancer și s-a stins din viață. Bia a aflat despre boala mamei abia după moartea acesteia. Mama i-a fost cea mai bună prietenă.

„Mami s-a dus acum…sunt aproape 3 ani, dar pentru mine tot recent e, pentru că mami pentru mine era…n-am cuvinte. Nu că-i mama mea și o iubesc pentru că e mama mea.

Mama mea avea calitățile pe care trebuie să le aibă un om, o ființă umană. A fost super-traumatizantă chestia asta pentru că mi-a ascuns 8 ani mie și fratelui meu că are cancer.

Eu am aflat după ce s-a întâmplat. Eu cum am scăpat dintr-o familie abuzivă, mă refer la tatăl meu, că mama mea a încercat să plece cu noi, doar că tata ne-a lua”, a mărturisit Bia Khalifa în cadrul podcastului „ÎnPersoană”, citată de substantial.

Urmăriți B1TV.ro și pe