Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul. Petrecerea a avut loc într-un cadru de poveste (GALERIE FOTO)

FOTO: captură Instagram: Christina Ich

Ziua de duminică a fost una cu adevărat specială pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă. Bruneta și fiul lui Victor Pițurcă s-au bucurat de un moment cu totul și cu totul magic, fiind ziua în care și-au botezat băiețelul. Vedeta a împărtășit vestea fanilor din mediul online, cărora a ținut să le arate ce decor luxos au ales pentru petrecere, dar și cum s-au distrat alături de familie și prieteni.

Weekendul care tocmai a trecut a adus multă bucurie în familia Cristinei Ich și a lui Alex Pițurcă. Vedeta și iubitul ei și-au botezat băiețelul, pe Noah. Inițial, așa cum a povestit și pe Instastory, Cristina nu a vrut să spună ce se petrece, dar într-un final a recunoscut.

Christina Ich și Alex Pițurcă, botezde vis pentru băiețelul lor

Duminică, 5 iulie, a fost o zi memorabilă pentru familia Pițurcă. Alex și Cristina Ich și-au botezat băiețelul, pe micuțul Noah, iar petrecere a avut loc într-un cadru de poveste, la Mogoșoaia.

Prietenii apropiați și familia le-au stat alături celor doi la marele eveniment, iar distracția a fost în toi până la lăsarea serii. Invitații și părinții au cântat și au dansat, iar momentele au fost imortalizate de Ich și postate pe contul ei de Instagram.

Bruneta le-a mărturisit fanilor că este emoționată și că inițial nu a vrut să spună nimic despre petrecere. „E botezul fiului nostru. Sunt emoționată. N-am vrut să spun, dar asta se petrece acum”, spus Cristina Ich în story.

Iubia lui Alex Pițurcă a ținut să povestească și cât de obositoare i s-a părut experiența unui botez mai mic, de 50 de persoane, cât este permis în contextul pandemiei. Vedeta, alături de fiul lui Pițurcă a făcut și o glumiță. „Dacă la un botez de 50 de persoane e atât de obositor, că atât ai voie maxim, cum e la nunți și la alte botezuri?! Nu ne mai trebuie!”, a povestit poate mai în glumă mai în serios Cristina Ich pe Instastory.

Ce nume au ales Cristina Ich și Alex Pițurcă pentru băiețelul lor

Numele micuțului a fost prezent pe decorațiunile de la botez, așa cum se întâmplă în general la astfeld e evenimente. De această dată, l-am putut observa în fotografia postată de Cristina, cu aranjamentul cu frezie aflate pe farfuria fiecărui invitat.

Cuplul se pare că a ales să îl boteze pe micuțul nepoțel al lui Victor Pițurcă Noah Alexandru, împrumutând iată prenumele tatălui.

Alex Pițurcă și Cristina formează un cuplu de mai bine de un an. Veste că frumoasa brunetă este însărcinată a avenit anul trecut, la data de 24 iulie cu un anunț pe Instagram și fotografiile pe care bruneta le-a făcut pentru Elle.

„Nici nu știu ce să scriu…..Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: “Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită”! Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine. Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru. Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată. Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: “Ich, nu mai ești singură!”, desi iubeam singurătatea, mă regăseam în ea. M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care il iubesc și cu un copil ce urmează să vină. Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu mi place chestia asta, dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înteleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții, sunt de mii de ani aceleași. Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine. Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru! Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a “smulge” informații despre ceva atât de personal. Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat! Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. Cam atât. V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de “împărțit” pe platformele de socializare. Va multumesc!”, a scris la acea vremea Ich pe contul personal de Instagram.

Nici nu știu ce să scriu….. Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: “Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită”! Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine. Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru. Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată. Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: “Ich, nu mai ești singură!”, desi iubeam singurătatea, mă regăseam în ea. M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care il iubesc și cu un copil ce urmează să vină. Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu mi place chestia asta ) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înteleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții, sunt de mii de ani aceleași. Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine. Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru! Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a “smulge” informații despre ceva atât de personal. Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat! Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. 🙂 Cam atât. V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de “împărțit” pe platformele de socializare. Va multumesc! @elleromania @roxanavoloseniuc @domnicamar

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on