Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sărbătoresc 11 ani de căsnicie. Ce promisiune i-a făcut prezentatorul soției sale

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sărbătoresc 11 ani de căsnicie. Ce promisiune i-a făcut prezentatorul soției sale
Sursa foto: Instagram/@iamcristinasiscanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cuplurile discrete ale lumii mondene din România. Cei doi   sunt soț și soție de mai bine de un deceniu. Cuplul a sărbătorit recent 11 ani de mariaj, iar cu această ocazie și-au făcut mai multe promisiuni unul altuia.

Cei doi recunosc că focul pasiunii ce îi leagă nu s-a stins și că este din ce în ce mai puternic.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sărbătoresc 11 de căsătorie

Cristina Șișcanu se numără printre cele mai admirate vedete din România și, împreună cu Mădălin Ionescu, formează un cuplu admirat de foarte multă lume

Cristina și Mădălin au împreună trei copii.  După ani buni de căsătorie, Cristina și prezentatorul au devenit  părinți pentru a treia oară.

Cei doi își fac mereu timp să petreacă clipe romantice împreună,  oriunde s-ar afla: acasă, la hotel sau în vacanțele de care au parte. Recent, cei doi îndrăgostiți  au sărbătorit 11 ani de căsătorie, conform Wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie de cuplu, alături de un mesaj.  Inițial, vedeta a greșit numărătoarea anilor petrecuți alături de soț, însă a fost repede corectată de soțul ei.

”Deci, am greșit! Unsprezece ani de la nuntă… Avem doisprezece ani de când suntem împreună, m-a corectat Mădălin… Mi-a făcut soțul o declarație”, a scris Cristina Șișcanu pe pagina ei de Instagram.

Ce declarații a primit Cristina din partea lui Mădălin

Mădălin Ionescu a făcut și el la rândul lui declarații cu privire la acest aspect. Prezentatorul și-a scos soția la un restaurant de fițe, unde s-au bucurat de preparate alese  și cu acest prilej și-au făcut și promisiuni de suflet.

Uitând de inhibiții, Mădălin Ionescu  i-a spus soției  sale cât de mult o iubește, declarând că sentimentele pe care le are acum față de ea le va avea întotdeauna.

”La mulți ani, baby! Te voi iubi întotdeauna, să știi!”, i-a spus Mădălin Ionescu soției sale.

Urmăriți B1TV.ro și pe