Critici dure la adresa lui Meghan Markle: „Era groaznic de pretențioasă și răutăciosă. Sunt mirat că a ajuns să îl cucerească pe Prințul Harry”

Critici dure la adresa lui Meghan Markle: „Era groaznic de pretențioasă și răutăciosă. Sunt mirat că a ajuns să îl cucerească pe Prințul Harry”
FOTO: Hepta.ro

Unul dintre fotografii vedetelor a adus o serie de criticii dure la adresa lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex se pare că era una dintre actrițele cu care personalul nu se putea înțelege niciodată și căreia nimeni nu putea să îi facă pe plac. Vedeta din Suits este caracterizată drept o femeie răutăcioasă și pretențioasă, numită chiar actriță de mâna a doua.

Intrarea lui Meghan Markle în Familia Regală, în 2018, a stârnit o mulțime de controverse în presa tabloidă. Actrița s-a confruntat de multe ori cu acuzații dure, aduse la adresa ei, dar mai ales cu scandaluri mediatice privind relația pe care o are cu Thomas Markle, tatăl ei.

Deși strălucește în lumina camerelor, fiind o prezență elegantă ori de câte ori este fotografiată de către papparazzi sau cameramanii oficiali ai Familie, se pare că în spatele camerelor, când nu sunt realizate pozele, Meghan ar fi o cu totul și cu totul altă persoană, potrivit spuselor unui cunoscut fotograf, alături de care a lucrat, informează Daily Mail.

Meghan Markle, criticată de fotografii cu care a lucrat

Ducesa de Sussex se pare că nu a fost unul dintre „modelel” preferate ale fotografilor, indiferent de ipostaze. Vedeta din Suits avea numeroase pretenții legate de organizarea shootingurilor, cerea șampanii scumpe pentru ea și toate prietenele ei și nu accepta niciodată să îi fie fotografiate picioarele, din cauza monturilor, pe care într-un final le-ar fi operat.

Deși este o mamă iubitoare, iar acest lucru poate fi ușor observat de către fanii din imaginile cu micuțul Archie și femeia în vârstă de 35 de ani, Meghan se pare că ar fi dură și răutăcioasă cu personalul alături de care lucrează.

„Era groaznic de pretențioasă și de răutăcioaă. În plus avea întotdeaună o grămadă de cerințe. Oamenii mi-au spus să mă pregătesc de întâlnirea cu ea pentru că era pretențioasă și greu de suportat. Când a sosit la ședința foto avea fața acoperită de o șapcă și se comporta de parcă era un star de nivel internațional, când în realitate abia era unul de mâna a doua. Trebuia să cer permisiunea pentru tot ce făceam și simțeam că merg pe un teren minat. În general actorul face ceea ce îi cere cel care realizează ședința foto, cu ea totul era pe dos. Ea avea o grămadă de idei pe care eu trebuia să le urmez….Sincer sun mirat de faptul că a ajuns să îl cucerească pe prințul Harry” a explicat fotograful pentru Daily Mail.

Știa foarte bine ce are de făcut, în ciuda comportamentului

Meghan se pare că era totuși una dintre actrițele care adora să pozeze, căci deși era aproape imposibil să te înțelegi cu ea înainte de începerea filmărilor sau fotografiilor, odată ce camera pornea, Markle știa foarte bine ce ar de făcut.

„Femeia era foarte ușor de fotografiat. Odată ce porneai camera, ea știa foarte bine ce are de făcut, dar înainte să începi să pozezi nu este chiar cea mai prietenoasă persoană. Trebuia să existe un anumit tip de flori în decor, nu putea fi fotografiată cât se machia și organizatorii trebuiau să aducă un anumit de șampanie pe care Meghan să o bea în timpul pozelor. Voia să îi ceri permisiunea pentru absolut orice făceai!” a explicat fotograful pentru sursa citată anterior.

Ducesa de Sussex nu suporta să îi fie fotografiate picioarele, acesta fiind un subiect sensibil ori de câte ori se afla pe platourile de filmare, sau la un shooting. Fotograful vedetei explică acum că ar refuza orice ocazie să mai lucreze cu Meghan. „Dacă mi s-ar mai oferi șansa să lucrez încă o dată cu ea, aș refuza. Nu îmi doresc să intru în contact cu persoanele care se poartă astfel cu oamnii din jurul lor”.

Meghan, ar fi fost unul dintre cei mai „dificili” membrii ai Familiei Regale

Acest fapt nu mai este însă o noutate. De-a lungul timpului, au existat zvonuri în presa tabloidă, potrivit cărora Meghan se purta urât și cu angajații Familiei Regale.

Melissa Toubati este una dintre femeile care a lucrat pentru ea în vremea când se afla în Regatul Unit. Se pare că Ducesa de Sussex a început să aibă pretenții exagerate după căsătoria cu Prințul Harry și un comportament agresiv.

Meghan cerea mult prea multe lucruri de la staff-ul ei, simultan, iar tonul pe care îl folosea era unul cu totul și cu totul nepotrivit. Vedeta punea multă persiune pe angajații, iar Toubati nu ar mai fi putut suporta să meargă la muncă plângând din cauza lui soției prințului Harry.

Fratele Prințului William și actrița din Suits s-au mutat în primăvara acestui an în Los Angeles, odată ce au decis să renunțe la statului de membrii seniori ai Familiei Regale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră