Cu ce probleme se confruntă Antonia. Situația este mai gravă acum decât în adolescență: „Viața merge înainte!”

Cu ce probleme se confruntă Antonia. Situația este mai gravă acum decât în adolescență: „Viața merge înainte!”
Sursa Foto: Instagram/@antonia

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, titlu pe care a dovedit că îl merită în nenumărate rânduri prin diferitele apariții pe rețele sociale și în showbiz. Fie că se afișează nemachiată sau aranjată de profesionişti, Antonia face furori oriunde merge.

Cu ce probleme se confruntă Antonia

Cântăreața este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura constant cu urmăritorii săi, însă pe lângă lucrurile frumoase pe care le împărtășește cu aceștia, artista le spune și lucrurile mai puțin plăcute din viața sa.

Se pare că Antonia se confruntă cu o afecțiune la nivelul tenului. Aceasta a declarat că are mai multe coșuri, decât avea în perioada pubertății.

Deci, de aia spun oamenii că nu ar trebui să-ți atingi coșurile, pentru că asta s-ar putea întâmpla. Cum este posibil? (…) Nici măcar când eram la liceu, când treceam prin pubertate, nu aveam la fel de multe coșuri cum am acum, când sunt femeie în toată regula.

Am o ”erupție” pe fiecare lună, înainte de menstruație. Îmi pare rău, prea multă informație. (…) Viața merge înainte!”, a scris Antonia, pe contul personal de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Antonia își surprinde din nou fanii

Antonia și-a surprins comunitatea mare din mediul online, după ce a postat un nou mesaj pe pagina sa de Instagram. Textul a atras atenția tuturor, trezind și motive de îngrijorare, scrie Spy News.

Mesajul transmis recent este despre oameni, în special despre cei aflați în preajma sa și care îi vor răul, fapt pentru care, Antonia se adresează lui Dumnezeu să o ferească de falsitate.

Te rog, Doamne, îndepărtează din viața mea toți oamenii trifali, dubioși, egoiști și vicleni, indiferent de cât de frumoși, cool sau fermăcători ar apărea!”, este mesajul postat de Antonia.

Urmăriți B1TV.ro și pe