Antonia supărată de fani. Ce comentariu a făcut-o să răbufnească

Antonia supărată de fani. Ce comentariu a făcut-o să răbufnească
Foto: Facebook/Antonia

Antonia a fost testată la capitolul nervi de către o fată. După ce a fost criticată și numită falsă, vedeta a răspuns cu aceeași monedă, relatează Libertatea.

Mesajul răutăcios a fost lăsat pe pagina unei rețele de socializare. În el o fată îi spune artistei că nu este naturală: „Fată, cât mai ai de gând să porți extensiile alea lungi din capul tău? Nu te simți ca o falsă? Totuși au trecut niște ani, este momentul să fii tu! Fakeo!”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Răspunsul artistei la acuzația că poartă extensii nu s-a lăsat mult așteptat: „Părul meu este real. Real 100%. Este fake uneori în ședințe foto și în videoclipuri, când port diferite extensii colorate. Calmează-te, femeie! (…) A, și mai port și lentile verzi din când în când ca să fiu «exotică»”.

Mai mult, Antonia a decis să dea o replică sarcastică. A postat pe Instastory o fotografie în care și-a desenat păr la axilă și a comentat: „Uneori am păr lung și la subraț”.

Logodnica lui Alex Velea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea a mărturisit că nu mai vrea să accepte răutățile celor din jur și are de gând să le răspundă pe măsură.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni