Cu ce se ocupa Irina Rimes înainte să se apuce de muzică: „E ca atunci când îți dai seama că ai făcut o prostie, dar nu mai poți să o întorci”

Cu ce se ocupa Irina Rimes înainte să se apuce de muzică: E ca atunci când îți dai seama că ai făcut o prostie, dar nu mai poți să o întorci
Foto: captura video.

„Visele”, „Cosmos”, „Bolnavi amândoi”, „Octombrie roșu” sunt doar câteva hituri din repertoriul Irinei Rimes. Interpreta din Republica Moldova a reușit să cucerească showbiz-ul românesc și este una dintre cele mai bine plătite artiste. Piesele ei sunt îndrăgite de mii de ascultători, însă puțini știu despre începuturile carierei muzicale.

Irina Rimes, viața înainte de faimă

Irina Rimes a lucrat în domeniul divertismentului alături de fostul său partener. Vedeta se îmbrăca în diferite costume pentru a-i înveseli pe cei mici, iar iubitul Irinei făcea figurine din baloane.

„Înainte să încep eu cariera, Andi făcea baloane pentru copii. Eu eram Pocahontas sau Minnie Mouse sau alte personaje. Am mers prin toată România. Eu lucram acolo. Era concert, cânta toată lumea, Anna Lesko și alți artiști din perioada 2013-2015 care erau în vogă”, a spus Irina Rimes, citată de Elle.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes)

Piesa pe care o urăște Irina Rimes

Videoclipurile Irinei Rimes înregistrează milioane de vizualizări pe YouTube. Fanii trec prin despărțiri, suferă și se îndrăgostesc ascultând piesele artistei. Fanii îi adresează cuvinte de laudă și cântă la unison hiturile moldovencei. Cu toate că se bucură de  un succes răsunător, Irina recunoaște că unele piese nu sunt cele mai reușite.

„Am o piesă, Beau, care nu mi-a plăcut niciodată prea mult, nici s-o cânt, nici s-o aud. Beau…beau de dorul lui, beau…N-a fost pe radio, în schimb a făcut vreo 30 de milioane. Mi-o tot cere lumea la concerte, dar eu evit să o cânt. E ca atunci când îți dai seama că ai făcut o prostie, dar nu mai poți să o întorci. Nu mai pot să schimb nimic”, a dezvăluit Irina Rimes, în cadrul unui interviu pentru Gojira.

Urmăriți B1TV.ro și pe