Cu cine se iubeşte acum Culiţă Sterp. Carmen de la Sălciua, noi declaraţii despre separarea de celebrul manelist

Cu cine se iubeşte acum Culiţă Sterp. Carmen de la Sălciua, noi declaraţii despre separarea de celebrul manelist
sursa Foto: Instagram

Povestea de iubire dintre Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp a fost pălină de suişuri şi coborâşuri. Cei doi însă s-au despărţit oficial în luna februarie 2020 şi se pare că relaţia nu va fi mai reulată, cel puţin pentru nu pentru moment.

Atât artista, cât şi iubitul ei Cosmin Isăilă au dat vestea cea mare în mod oficial, iar acum fiecare continuă să îşi vadă de viaţă separat.

Recent, bruneta a povestit că viaţa ei s-a schimbat radical după divorţ, însă această despărţire recentă a afectat-o atât pe plan personal cât şi profesional. ”Îmi cer scuze față de toți cei care ne-ați iubit împreună sau prin prisma melodiilor și așteptați cu sufletul la gură această melodie (”Întoarce-te acasă”, piesa pe care urma să o lanseze alături de Culiță Sterp, n. red.). Nu va mai fi lansată și voi fi sinceră cu voi. Nu suntem niciunul doar un produs media! Suntem niște oameni care nu pot să joace niște roluri. Eu, personal, nu mai pot fi un om care zâmbește și cântă în fața unor oameni cu mii de cuțite în suflet. Fiecare are drumul lui acum! Fiecare are o carieră și fiecare are succesul lui!”, a explicat artista Carmen de la Splciua, potrivit Wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, se pare că fostul soţi, Culiţă Sterp, a trecut extrem de repede pestea această despărţire. Potrivit sursei citate anterior, tânărul a pus deja pe jar inima altei femei. Noua lui iubită ar fi o femeie extrem de frumoasă, pe care a prezentat-o deja în cerul de prieteni, au povestit surse apropiate ale lui Cosmin Isăilă pentru Wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit, pentru a doua oară, în luna februarie a acestui an, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Ultima oră
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu