Cu cine se iubește Mihaela, fosta nevastă a lui Cristi Borcea

Cu cine se iubește Mihaela, fosta nevastă a lui Cristi Borcea
Sursa Foto: www.impact.ro

Chiar dacă a divorțat în urmă cu mai mulți ani de Cristi Borcea, Mihaela a trăit cu speranța că într-o zi se va împăca cu fostul ei soț, cu care are trei copii.

În pofida tuturor,viața i-a adus fericirea în brațele unui nou bărbat. Acum Mihaela are tot ceea ce și-ar putea dori de la viață. Femeia areo afacere profitabilă și un om alături, care să o susțină, Impact.ro.

Cu cine se iubește Mihaela, fosta nevastă a lui Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borceaau trăit împreună o frumoasă poveste de dragostetimp de 23 de ani. Cei doi au împreună trei copii.

În urma divorțilui, Mihaela și Cristi Borceaau decis să meargă pe drumuri separate încă din anul 2011. Chiar dacă s-au despărțit,fosta soție a afaceristului a rămas alături de Cristi, ba chiar s-a împrietenit cu noile soții.În plus,Mihaela a făcut la rândul său afaceri cumajoritatea femeilor cu care a fost cuplat omul de afaceri.

La un moment dat se vehicula cum că Mihaela Borcea se ocupă de Ştrandul Ciurel, în timp ce Alina Borcea avea grijă de cel din Drumul Taberei. Cu toate că lumea le-a crezut rivale ani de-a rândul, Mihaela a declarat că nu o vede pe Alina ca pe o ameninţare pentru afacerea pe care o conduce.

„Nu există nici o concurenţă. Sunt două locuri magice, unde atât eu cât şi Alina ne străduim să îi facem pe oameni fericiţi. Oferim multe atracţii”, a spus Mihaela Borcea în urmă cu ceva timp pentru click.ro

Mihaela Borcea a pornit pe cont propriu. Astfel, aceastadeține un hotel în stațiunea Olimp, pe care l-a redeschis recent. Astfel, prima soție a lui Cristi a ales să organizeze petreceri cu artiști cunoscuți, care să atragă turiștii.

Pe de altă parte, oamenii răutăcioși spun că prețurile de cazare la Hotelul Palm Beach sunt cam piperate. Potrivit site-ului hotelului,tarifele pentru o noapte de cazare, valabile pentru perioada iulie-august, sunt următoarele: 325 lei (camera dublă), 485 lei (apartament cu două camere), 405 lei (cameră triplă).

”Mergeţi vă rog la Mamaia să vedeţi ce preţuri sunt! Este un hotel de 3 stele renovat complet!”, a scris Mihaela Borcea, pe pagina de Facebook a hotelului.

Fosta soție a lui Borcea iubește din nou

Deși are trei copii în urma mariajului cu Cristi Borcea, femeia de afaceri a reușit să își refacă viața. Mihaela și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat. Femeia de afaceri trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sorin Rap, un fost agent de poliție.

Bărbatul a dat lovitura vieții

Potrivit informațiilor, actualul partener de viață al Mihaelei locuia într-o garsonieră de tipANL, care se întinde pe o suprafață de40 de metri pătrați. În prezent, bărbatul s-a mutat în vila fostei soții al lui Cristi Borceași conduce un BMW X5, scrie Click.ro.